Motionera och fasta

Sitter i mitt rum och lyssnar på en massa bra musik. Ukrainas bidrag från ESC blir bara bättre och bättre. Hoppas verkligen den kommer spelas på krogen i sommar:) Varför kunde inte den ha vunnit ist för Rysslands superdåliga bidrag?!?!!

Jobbat som vanligt idag, hur lugnt som helst. Satt halva dagen själv på kontoret, satt och gjorde lite allt möjligt, inte bara jobb;) Sprang som en galning till tåget sen, men såklart ska det gå precis när man kommer upp för trapporna! Så det var bara att sätta sig i den varma solen och vänta på nästa tåg. Gick en stund på stan, spriten för lördagen skulle inhandlas. Skulle kolla på ett par byxor på hm, då jag insåg att det är dags att börja motionera på rikitigt. Vill inte ens ställa mig på vågen. Jag har gått upp två stl på 1½ år, inte bra det här! Man kanske skulle börja fasta också;) Iaf börja äta mkt mer nyttigare.

Imorgon blir det studentfirande för Andreas, min syssnlig. Ska bli gott med lite god mat, hoppas på smörgåstårta:) Och så lite vin, hehe. Aldrig fel:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0