Gott nytt år

kommer inte på så mkt jag ska skriva. har inte skivit sen i fredags. så jag får väl ta en liten kort sammanfattning..


Fredags - efter jobbet så mötte jag johanna på stan. vi hyrde film till kvällen, Underbar och älskad av alla. Mkt bra film! Kan verkligen rekomendera den! Slutet var ju så himla klockrent(:
Lördag - Upp till Sthlm med Jessica. Vi båda skulle på jakt efter en nyårsklänning. Vi sprang runt som galna får ungefär=p Men vi hitta till slut, från Gina Tricot. Alltid ett säkert kort(: Kom hem vid 4-tiden. Vi skulle senare få besök av kusiner och syssling. Hur kul som helst! På kvällen när alla hade åkt hem låg jag i min säng och kollade lite på Sex and the city. Längtar tills filmen kommer till Sverige. Jag ska lätt gå på premiären=D
Söndag - Fick lite sovmorgon. Kl 12 åkte jag och Johanna och handla all mat till nyårsafton på Coop. Inte så mkt folk. Vi fick med oss allt vi skulle ha. så det var ju bra(: Kvällen tillbringades på Globen. Pappa hade fått gratis biljetter till en gala som gick där igår. Och gratis är ju alltid gott;) Galan var väl sådär, åkte mest dit för artisterna, E.M.D, Martin Stenmarck, Carola, Jill Johnsson m.fl.

Sådär såg min helg ut. Fullplanerad från morgon till kväll. Och idag är det nyårsafton. Så idag blir det middag och förfest hos mig. Vid halv bär det av ner till Maren för att fira 12-slaget. Sen ska vi in på Melody och dansa av oss lite;) Usch vad jag längtar! Har lite att göra till ikväll, fixa en såsen, skala potatis, göra klar efterrätten, duka och dona.
Men nu ska jag vila ett tag innan jag ska börja göra allt mat.


Gott nytt år på er alla där ute! ♥


- året var 2007-


* Vad gjorde du 2007 som du aldrig gjort förut?

Jag tog studenten 8 juni
* Dog någon i din närhet?
Nej.

* Vilka länder besökte du?
Tragiskt nog var det bara Estland=/

* Vilket datum från 2007 kommer du minnas, och varför?
30/3 - då jag fick veta att mitt ex och en av mina närmsta kompisar var på G, 8 juni - tog studenten, 5-7 aug - Åkte på kryssning med Johanna, Linnéa och Mimmi, grymt kul!
* Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2007?
Alicia Keys - No one, Timbaland - The way i are, Fergie - Big girls dont cry, kent - Ingenting
* Blev du kär under 2007
Vet inte om jag kan kalla det kär. men jag höll nog på att bli kär...

* Vad gjorde du på din födelsedag?
Kommer inte riktigt ihåg=p alla tjejer var iaf hemma hos mig, kommer iaf ihåg att det inte var så många som hängde med ut. Bara jag, johanna, Mimmi, Chris och Robin
* Vad hade gjort ditt år mycket mer njutbart?
jag  vet inte rikigt. fick jobba på Coop som var det bästa jobb jag haft hitills! underbara människor som jobbar där! Johanna och Mimmi blev två av mina bästa kompisar, vi kom varandra mkt närmare i slutet av 2006, början av 2007.  
 Hur höll du dig från att bli galen?
Mina underbara vänner! Hur ska jag leva utan er?!?!

* Vem var den bästa nya personen du träffade?
bra fråga.. träffat mkt nytt folk som man inte träffar så mkt. Men Felicia är nog den jag har mest kontakt med av dom nya personer jag träffat. Fast igentligen så känner jag henne från förr. Vi gick i samma dansgrupp när vi var runt 9-10 år. Sandra Kuuti ( stavning Linnéa?! ) är också en rolig prick. Lärt känna henne genom Linnéa.

Snodde listan från Felicia=p


3 dagar kvar(:

Usch nyår är på måndag och jag är inte förberedd med ngt. Måste hitta en klänning imorrn, annars vet jag inte vad jag gör:( Hittade lite intressant på Ginas hemsida, hoppas det är lika snyggt i verkligenheten! Tror det blir en svart klänning, stilrent och det passar till min skrikrosa väska=D Vet inte vad jag ska ha för skor till, kanske blir mina gråa om det passar till.
Håller även på att fundera ut maten. Tror det blir fläskfilé med potatiskylftor med beasås och hemgjord rödvinsås. Sen blir det en hemlig efterätt;) Har lite funderingar på hur jag ska "pynta"..Snyggt ska det vara iaf(:
Ev blir vi runt 15 personer till middagen, ska bli jätte kul(:

Efter tolvslaget blir det Melody. Fick biljetterna igår av Felicia. Dom är lika stora som SJ-biljetter=p Så det är inte så svårt att tappa bort dom;)

Jobbar till 16 dag igen, skönt att få sluta lite tidigare om dagarna(: Funderar om jag ska kolla lite på stan. Blend har50% rabatt på allt i butiken, jag behöver ett par nya jeans.

image464image465image467

Abba - Happy New Year

Flaxar du på dansgolvet?

Har inte skrivit så mkt under julhelgen så här kommer en liten sammanfattning:

Måndag: Julafton. Fullt ös hela dagen. Höll på att somna till Kalle Anka, har ju sett programmet 19 jular, såklart man somnar till när man ser på samma varje år. Vaknade till när det var dom nya "hälsningarna", eller vadå nya?!?! Dom 101 dalmatinerna är ju ingen ny film, kom ju ut för säkert 6-8 år sen! Hallå?!! Aja, sen var det dags för maten, vem älskar inte julmat, hur gott som helst! Julklapparna det här året var lyckat! Fick min efterlängtade Sex and the city box =D, presentkort på H&M ( perfekt inför resan ), 2 vinglas från Kosta Boda, pengar och lite till. Var helt död vid 23 och gick och la mig.

Tisdag: Juldagen. Satt och kolla på lite SATC avsnitt, sen göra sig i ordning inför kvällen, köra till maxi och inhandla maten till kvällen, taco. Åka till johanna för att äta och förfesta. Johanna kanske blev lite väl partyglad i hatten;) för hon satt på toan sen och mådde inge viadre=/ Johanna, vi svennar ska inte dricka 7% cider, vi mår bara dåligt sen=p Sen upptäckte Linnéa att hon hade glömt sitt leg och bankomatkort hemma. Så det var bara att invänta att hennes mamma skulle gå hem och hämta det, sen skulle vi möta upp henne på bussen på väg ner. Halv tio var det världens kö vid Olearys! Vi stod i kö i 1½ timme. Sista gången jag gör det! Väl inne på Olearys var det smockat med folk, tror ½ av alla undommar i södertälje var där!! Dansgolvet såg ut som en myrstack, har inte tänkt på det förut, men faan va folk flaxar med händer och ben när dom dansar!! Nästa juldag blir faan mej lugn!

Onsdag: Annandagen: Lugn dag. Åkte till mormor för att äta lite mer mat och byta julklappar med min moster och hennes sambo. Fick presentkort på Gina Tricot och SF, jätte bra! Då har jag ev nyårsklänningen klar =D

Idag är jag tillbaka på jobbet. känns rätt okej. inte så mkt att göra så jag klarar mig(: ska träffa Felicia på stan och få biljetterna till nyår=D Hoppas hoppas på att det inte blir lika mkt folk som på juldagen!! Sen kommer ju Johanna också ner på stan. Måste kolla in rean! Sen ska vi hem till mig och ha SATC kväll. Mimmsan kommer också till mig=D ska bli jätte kul!!


Ses i dimman!

Får lite tid över att skriva här. Ska snart iväg till Johanna och äta lite mat och förfesta inför kvällens utgång. Varför är juldagen så speciell för? Alla går ju ut då?! Och sen ska man ju vara ute i god tid. Varför gå ut klockan 8-9?!?!
Aja, men det kommer nog bli grymt kul. Ska till Olearys och hört att en hel del ska dit. Ryktas om attt biljetterna är slutsålda(:

Ska snart köra lite bil, usch var hur länge som helst som jag körde. Ska hämta upp Linnéa och sen åka till Ica Maxi och köpa till mat till ikväll.

Men nu måste jag kila!

Vi ses ute i dimman ikväll;)

Julafton

Äntligen julafton! skojar inte om att det här året har gått fort! Om 8 dagar är det 2008!

Nu har vi precis ätit frukost tsm, gröt och skinkmacka(: hur gott som helst!
Hela dagen kommer vara fullspäckad. Skriver ner en liten lista sen om hur vi firar jul här hemma. Jag hoppas på att jag kommer få ngt jag önskat mig=p Hoppas hoppas på Sex and the city boxen!!! =D

Här kommer en liten lista:

Mellan 12-13.15 måste jag fixa mitt hår. Funderar på att locka det lite
14:20 plocka upp mormor hemma hos sig
14.30 ska vi till kyrkogården och tända ljus på morfars och farfars grav
15:00 är det Kalle Anka som gäller! Fika med glögg och en massa julgodis
Runt 16:30 kommer farmor och mer glögg ska drickas
Lite efter 17 börjar vi äta av julmaten, jag längtar redan!
Efter 19 är det julklappsutdelning tyvärr utan tomte:(
Vid 21 åker farmor och faster hem och vi andra kanske spelar lite spel
Efter 23 går dom flesta och sover, jag kommer nog kolla på tv långt in på småtimmarna;)


Så här firar vi jul i våran familj, och har varit så här sen jag föddes. Alltså 19 år!


Julfeeling!

nu är det bara två dagar kvar till jul! Längtar verkligen(: har varit nere på stan idag och köpt dom sista julklapparna. och och Joe var nere och sprang runt. Sen blev det en sen lunch på Nancys, så underbart!


Kvällen har varit lugn, mötte emma och gav tilbaka skorna jag låna av henne förut, sen gick vi förbi Linnéa och prata lite skit med henne=P Kom hem för kanske en 30 min sen. Funderar på att slå in julklapparna snart. kommer ta en evighet känner jag på mig.

Igår var vi hemma hos Mikkis och myste! Jag fick en julklapp av linnéa(: var rätt seg när jag åkte hem, men ändå satt jag uppe till två och kolla på film=p
Ikväll blir det ingen film, ska upp imorrn och duscha och göra Janssons Frästelse till jullunchen vi ska till imorrn. Jag, Linnéa och Fia ska till Katta och mysa, äta jullunch och byta julklappar(: Bara jag får tag i katta! hon svarar inte i mobilen!!


Julmys

har igentligen inte tid att skriva, men har ett beroende av att skriva just nu=p Har nyss ätit frukost med killarna från lagret, världens skönaste killar!
 
Nu längtar jag tills jag slutar! Långledigt!!=D Ska bli så otroligt skönt. känns inte lika stressigt som det gjorde igår. Hinner nog inte åka upp till Sthlm och sälja min mobil. Känner att jag prioterar andra saker just nu. Men ska nog köpa ny mobil om jag får skjus till Moraberg, tar ju annars en evighet att åka buss dit.

Lite om igår då. Var som sagt avslutning igår, jätte lyckat! Ungarna var glada och jag och Tobbe ( andra ledaren ) var glada. Maten jag hade fixat var väldigt uppskattad, julskinka, köttbullar, rödbetssallad, julmust, julbröd m.m. Ena ungen Erik som är 9 år kan aldrig sluta prata! Och han skäms inte för att säga ngt. Som igår sa han från ingenstans: - Pappa, varför pruttar jag så mkt? Det kanske är från tablettasken jag köpte på tom tits idag. Ingen kunde hålla sig för skratt! Tror hans pappa skämdes en del=p
Fick en julklapp också från en tjej, chokladask. Blev jätte glad att dom hade tänkt på mig(:

Idag blir det julmys hos Mikkis. Vi ska byta julklappar och fika! Glömde tyvärr kameran så hoppas dom andra har med sig! Ska möta upp Linnéa direkt efter jobbet. Få i sig lite mat och köpa lite julklappar.

Nu ska jag återgå till min arbete!

Puss på er alla som läser min blogg!

Panik!!

Här har vi en lista över allt som jag har panik över:

* fixa klart alla odrar till den 27/12 kl 15:00 ( finns över 1000)
* minst 4 julklappar kvar=/
* storstäda på lördag
* Ev åka upp till Sthlm och sälja min mobil på lördag
* Ev köpa ny mobil
* Ska på två julklappsbyten, fredag o söndag
* Klä granen
* Hitta kläder till julafton, finns ju knappt ngt snyggt i rött!?!?!'
* Julavslutning idag, fixa engångs grejer!
* Biljetter till Olearys på juldagen

* Biljetter till Melody på nyår

Skulle inte förvåna mig om jag skulle få magknip eller ngt snart.. Usch varför ska allt vara så stressigt inför julen, så mkt som ska fixat!!

Igår träffade jag mina tjejer! Jätte kul! Synd bara att Johanna skulle på bio med Chris, men dom ju firade 9 månader. Vi åt självklart på nancys och vi alla tog Burito=p Jag, Mimmi och Linnéa gick lite på stan efter vi ätit. Är ju öppet till 20, jätte bra ju! :)

Ikväll är det julavslutning. ska bli skönt, sen är det uppehåll till januari. har fixat lite lätt julmat och har med mig en massa medaljer som ungarna kommer bli glada över=p Sen ska jag  nog slå in julklapparna som är inköpta. sen försöka lägga mig i tid, som inte går så bra nu för tiden..


kollage

nu ska jag försöka lägga in en del bilderi lördags. Det var då vi firade Sandra.K som hade fyllt år.













snart jul=)

snart var den här dagen slut. och jag är helt död. haft jätte mkt att göra idag så har inte hunnit skriva på bloggen idag. måste bli klar med en uppgift till torsdag och har en hel del kvar. sen försvinner ju måndag, tisdag och onsdag nästa vecka=/

Snart ska jag träffa tjejerna! Mimmsan åker till Järsvö nu i helgen så måste träffa henne innan hon åker. vi ska äta på nancy och jag har längtat att få äta där!!


Puss

ingen kommentar

orkar inte skriva så mkt, helt slut. känns som jag håller på att bli sjuk.=/ inge bra, snart jul!!
imorrn ska jag träffa brudarna! vi ska äntlien äta på Nancy=D 
 
Nu ska jag gå och lägga mig. Go natt!


Baby when the light - David Guetta

Julklapp

slutar strax. hoppas varken bussen eller tåget är förresenat=/ Gillar inte att stå ute i kylan!

Ska ner på stan i södertälje och köpa present till pappa och sen kanske äta med johanna, om hon nu orkade det, hoppas på det(: sugen på nancys!!

uppdate

då var det måndag igen! Usch vill inte jobba den här veckan, bara ligga i sängen och sova. Om en vecka är det julafton och jag har inte köpt klart julklapparna! Ska ner idag och köpa pappas, en skärbräda. Då är det ingen vanlig plast, utan en trä skärbräda från Anders Petter. Sen måste jag hitta ngt snyggt att ha på julafton också! PANIK!!

blev ingen bloggning i helgen. men det har sina orsaker. men helgens höjdpunketer var iaf mys hos mimmi i fredags, det var jag, mimmi, johanna och agnes. vi åt pizza och såg på film. Johanna och jag fick skjus av Patric från stationen. Lördagen var det födelsedags firande av Sandra, bilder kommer ev upp ikväll. Många sköna brudar på middagen/förfesten. Vid halv 12 drog jag, emma och linnéa till TK, resten till Stanleys. På Tk var det rätt dött, folk laddar väl upp till juldagen? Trots att jag inte drack så mkt, 4 cider på förfesten och 1 cider på tk, så hade jag ont i huvudet och var jätte seg hela dagen igår! Fattar inte?!! var hemma hela dagen och kolla på alla avsnitt av Bonde söker fru=p

nu ska jag fortsätta med mitt arbete, kanske hörs senare!

Puss

Mys

då var det bara 15 min kvar tills min helg börjar! Så sköönt! händer lite kul den här helgen också;) som sagt ska jag till mimmi snart. myskväll med henne, johanna och kanske agnes. och som jag har längtat efter pizza! ska verkligen njuta idag! För på måndag går jag in i ett hälsosammare liv!

Imorrn åker jag nog upp till sthlm. ska kolla på lite kläder till nyår, om guldklänningen finns kvar på Gina så blir det den. Ångrar djup att jag inte köpte den sist när jag var inne i storstan=/ Sen blir det friande av Sandra.K blir middag hemma hos henne och sen utgång. men ska ta det lite lugnare än vad det blev förra fredagen på julfesten. ska ev köra på söndag så då måste jag vara pigg! =D

Nu ska jag göra klart här och sen åka till Mimmi!

Puss! ♥

strumpa i kylskåpet?

sådär ja, då var man på plats på jobbet! Usch ville bara ligga kvar i sängen imorse, varmt och underbart. har iaf fått en mig en god frukost nu, varje fredag bjuder företaget på frukost. nu är det bara 7½ timme kvar=p

imorse innan jag åkte så hände det ngt lustigt! jag hade precis lagt tvättet i tvättsugen och hade för mig att jag la mina rena strumpor på diskbänken. tog ut min matlåda och la ner den i väskan, sen var mina strumpor borta?! Frågade pappa om han hade sett mina strumpor, men det hade han inte. och när jag öppnar kulskåpet så ligger dom där på hyllan! Hahahaha! Hur hamna dom där?!?! Pappa skratta så att han nästan dog, så nu kommer jag bli moddad resten av mitt liv! kände mig inte så trött idag, men jag var nog det=p

efter jobbet åker jag hem till Mimmsan! vi ska ha myskväll idag, joe kanske skulle hänka på. ska ta bussen från tumba sation, 725, så jag kommer illra runt på station idag för att hitta rätt buss=p film och pizza ikväll! jag längtar!! =D

image448image449image450



sömnbrist

tror jag lider av sömnbrist. jag är jämnt trött. kanske har med vädret att göra? eller kan det ha med att jag går och lägger mig så sent. jag borde lägga mig vid 22 för att få 8 timmars sömn, men det blir aldrig av. jag kommer inte rikitgt ihåg när jag gick och la mig kl 22, kanske i grundskolan=p och idag är det Labyrint som jag måste se, hur jädra spännade som helst, åh sen finns det en riktig hetig med i serien som även är med i serien En spricka i kristallen som går på måndagar i SVT. Ja vet! jag låter som en jävla TV nörd, men vad jag ska annars göra på kvällarna när jag är helt slut efter jobbet?

Va ut och åt lunch med micke. Åt pasta med skinksås, jätte gott(: så nu är det "bara" 3½ timme kvar till jag slutar. ska ner på stan i Stälje och köpa foundation och kolla in ngt snyggt till helgen, är nog 99% säker på att jag ska ut, men ska ta det lugnt med drickandet, planerar att köra på söndag



image447

Luciafirande

idag är det lucia och jag hade totalt glömt bort det. det är inte lika stort som det var när man var yngre. kanske ska gå hem och kolla på vårat luciafirande i 5an=p pappa var där och filma det. kanske man får lite feeling=p
just nu sitter jag och äter på en lussekatt, fullproppad med russin! Blää! Varför räcker det inte bara med två st på toppen?!?! Tänk på att alla inte gillar russin! =/ Sen var det dags för första julmusten för i år. hur gott som helst=D

Igår var Linnéa hemma oss mig. Vi kolla på Sällskapsresan - Sun trip. vi håller på att ladda upp inför våran trip till Gran Canaria;) Usch vad jag längtar! =D

Picture of you





Pictures of you,
Pictures of me,
Hung upon your wall for the world to see
pictures of you,
pictures of me,
remind us all of what we used to be

confess to me every secret moment
every stolen promise you believe
confess to me all the lies between us
all that lies between you and me

we are the boxers in the ring
we are the bells that never sing
there is a title we cant win no matter how hard we must swing



Älskar denna låt!
The last goodbye - Picture of you

snygga armband

genom en slump kom jag in på en hemsida som säljer hur fina smyken som helst! jätte mkt att välja på!! Blev en julklapp till min mamma, ett armband som skulle passa jätte bra på min mamma, plus att färgen passar henne hur bra som helst!

image436
- det här köpte jag till min mamma, påminner på Pilgrim. Endast 135:-





hur fina som helst, vill ha allihoppa men det blir lite dyrt då;)
Gå in på Kyss Johanna och kolla om du hittar något(:

godisförbud!

helt slut i huvudet, och klockan är redan 11:30. Hur många timmar kvar till jag får åka hem=/ hade jätte stor lust att åka ut på lunch idag med killarna, men min ekonomi klarar inte det just nu. Ska ju bjuda Linnéa på lunch idag;)

igår var det en lugn hemmakväll. som vanligt satt jag framför datan och tv=p det är ungefär så mitt liv ser ut nu förtiden. orkar verkligen inte göra ngt nyttigt när jag kommer hem. äta, kolla på tv och sova=D 
men idag ser dagen lite annorlunda ut. ska träffa Kimonen på stan idag, vi ska äta och sen måste jag köpa brännskivor=p under kvällen sen blir det mys hos mig, vi ska kolla på Sällskapsresan - Suntrip. Vi ska börja ladda upp inför resan och vad är bättre än att kolla på den. Utspelar ju sig på Gran Canaria;)

Det råder godis förbud nästa måndag och framåt. med godisförbud innebär att jag inte får äta godis, chips, och andra onyttigheter. Funderar på om man skulle ha läskförbud också, men det vet jag redan nu att det skulle jag aldrig klara av, men att dricka mindre iaf, och framför allt inget mitt i veckan! Linnéa kommer också gå med=p Vi ska peppa varandra! Kan inte komma som en potaissäck till Gran Canaria, det går inte för sig=p


En Kurran&Kimonen dag! =D
 

image387





Uppdate

sådär. nu ska jag uppdatera från helgen bravader:

Fredags: Var julfest i Södertälje, god mat och god dryck(: blev lite för mkt vin, för jag har minnesluckor=p först var det tre rättersmiddag. hur gott som helst. vitt och rött vin till maten, usch jag ska inte dricka mig full på vin igen, hemsk bakfylla dagarna efter;) sen var det musikfrågesport, mitt lag vann inte tyvärr. Vårat namn knäckte: A-lagarna!
hade tydligen ringt runt min telefonbok under hela kvällen,bla hem till Johanna kl 23 på kvällen, ber fortfarande om ursäkt! vid 2 blev vi som var kvar på julfesten utslängd från julfesten, för då skulle bandet gå hem. och det jag inte fattar är: vem var jag kvar med, för alla från mitt kontor hade åkte hem vid halv 1, haha! bra där karin!
Sen var jag bakis fram till söndag, blää vad jag mådde illa=/

Lördag: Efter att ha legat i sängen hela dagen så pallade jag mig upp för att åka till min moster. hela familjen skulle dit och äta middag. kom hem vid tolv, gick förbi patric och daniel som hade fest. festen hade dött ut innan jag kom dit och jag och sandra gick på en liten promenad. 

Söndag: Blev väckt av mamma vid 10. det skulle bakas pepparkakor hemma hos mormor. det gick hur bra som helst förutom att jag var rätt trött och kände mig lite bakis fortfarande=p äntligen fick jag fetaost till middagen, hade tjatat om den där fetaosten hur länge som helst. runt 18 kände jag mig nykter igen=p

Sådär ja, så såg min helg ut=p

har inte gjort så mkt sen igår. träffade patric ett tag efter jobbet. sen blev det en lång kväll framför tv och internet, somna efter 12 och det är inte bra! så ikväll måste jag lägga mig i tid. nu ska jag fortsätta jobba, har mkt att göra!

dålig bloggare!

från att ha uppdaterat minst två gånger per dag så har det gått till noll, dålig bloggare. men det har haft sina orsaker. hinner inte skiva så mkt nu, för jag har jätte mkt att göra! Lovar att skriva när jag kommer hem!

Nu är det bestämt. Jag och Linnéa åker, vi båda har fått ledigt från våra jobb=D

Marcia Cross gay?

Är jag bara allmänt efter, men visste ni om att Marcia Cross är gay?!?


image434

Läste det på Aftonbladet nyss..

Rihanna <3

image431image433

Rihanna: jag kan inte sluta tjata om att hon är så jävla snygg! Hon är lätt min stilikon! Kolla bara in hennes naglar, love that collor! <3
Brittany Snow: Underbar klänning, det är exakt en sån här klänning jag vill ha på nyår, men kanske inte just färgen röd. Den är jätte fin att ha till julafton, men tror inte min mamma blir så glad om jag kommer i en väl uringad klänning på julafton, min mormor skulle få en chock;)

Äntligen börjar dom spela lite julmusik på radion! Måste få lite julkänsla.. Inne i Sthlm har dom börjat spela julmusik i affärerna, love it!

7 december

åt frukost med kollegorna nyss. det pratades en del om julfesten, vem som tex skulle bli fullast=p och jag hoppas att jag inte blir en av dom=p Kl 17 idag börjar förfesten uppe i konferansrummet=D
Kommer bli en lång dag idag, jobbar fram till 17 idag=/  men hoppas på att det går fort idag!

Ni som missat dokumentären om när Uppdrag Granskning kollade om Ica Maxi bytte datum på köttfärs, se den! Såg den igår jag och blev väldigt irriterad på Ica Maxi. Dom hade testat 4 Ica Maxi butiker i sthlm, bla Södertälje! Fick se hur dom packar om köttfärs och annat kött. Riktigt illa såg det ut! Så jag kommer aldrig köpa nymalen köttfärs på Ica Maxi! Fick även se min kompis Linus som jobbar på Ica Maxi under inslaget, men tydligen får inte anställda på Ica Maxi prata om vad som sker där. Tycker det här är så jävla pinsamt! Och chefen dom intevjua från Södertälje ville verkligen inte inse att hans affär hade fuskat med köttfärsen! Hur blåst får man bli?!?!

Grattis till Felicia som fyller år idag! Många grattiskramar till dig! =D

julfest imorrn!

som jag tjatat om den här jävla julfesten!!=p och imorgon är det dags! =D hoppas det bara blir kul nu!!

Linnéa har fixat skjus till Arlanda den 25 jan! faan va glad jag blev när hon ringde och sa det! hennes kära far ställer upp och kör! Tusen tack! Ska kolla med mina päron om dom kan hämta.. men det är ju lättare att ta sig hem än att komma dit(:

orkar inte skriva så mkt mer
puss!




panik!

jag har inga sommarkläder tills resan?!! har lite från förr, förra året=/ jobbade nästan hela sommaren så jag köpte inte så mkt sommarkläder.. men tror det löser sig till slut, nu är iaf pengarna till resan fixade iaf.. känns skönt. måste prata med mina chefer nästa vecka ( har två eftersom jag är uthyrd , dels för att få veta hur länge jag ska jobba här så jag kan ta ledig när vi åker. Vet ju inte hur länge jag får vara kvar här. när jag blev tillfrågad tjänsten var det ev förlägning till mars, men verkar inte vara det längre=/ vill inte bli arbetslös igen! om jag blev erbjuden fast tjänst skulle ja ta den!

idag blev det kyckling med bulgur till lunch, jätte gott=D hade en mardröm inatt, jag drömde att jag hade analsex! jag kommer ha men resten av mitt liv! det värsta är att jag inte sluta tänka på det, usch, vart kan ha fått analsex ifrån?!?! har inte nämnt det sen sexpartyt hos Mia. nu skulle jag gärna få en minnesförslust;)

vad händer på nyår?

torsdag. imorgon är det julfest! längtar hur mkt som helst. förfest på kontoret med glögg och tilltugg=D, som jag sa till Johann igår, tror du att jag kan supa mig full på glögg?=p tror inte det eftersom glögg inte är så speciellt gott, går att dricka i måttliga mängder. vet inte rikigt vad jag ska ha på mig, tänkte ha min  svarta kjol, men den är hos joe just nu. annars får jag ta på mig ngt annat=P

igår så skulle jag och johanna träna, tror ni att det blev av eller? helt rätt gissat, nej det blev inget gym. Johanna kände sig lite sjuk så hon ville inte träna. Ist blev det en liten fika med henne, Mimmi, och Jessica. största delen av tiden pratade mimmi och jessica om sin tid som fjortisar. saker man aldrig skulle kunna tro om dom;) Så om nu någon av dom skulle bli kända om några år så ska jag och johanna tipsa alla stora tidningar om saker, kan nog tjäna en hel del på det;) skämt och sido, pratades också om nyår. känns som man aldrig kommer fram till ngt, alla vill lite olika saker. det jag skulle kunna tänka mig är att man samlar ihop alla tjejer och äter tsm och sen förfestar och går ut. om det finns någon fest man kan gå på så kan man även göra det..

Så tjejer, vi måste ses någon dag och prata igenom vad vi vill göra!

lunchtime!

snart är det lunch! jätte hungrig som vanligt vid den här tiden! idag blir det köttbullar med makaroner=D
förmiddagen har gått otroligt fort, nästan lite oroväckande=p

har suttit och funderat på vad jag ska köpa för julklappar, det blir snålt men pengar, måste ju ha till resan..

Mamma - En tröja från Gina Tricot
Pappa - Han har pratat om någon skärbräda i trä, får kolla upp hur mkt den kostar
Micke - Presentkort, skit svårt att köpa saker till småbrosor!
Mormor - Har funderat på att ge ett inramat fotografi på mig och min kära bror, min mormor har ju typ allt, så det är svårt där med.
Farmor - Om jag lyckas ta ett bra kort med min "kära" bror så ska farmor också få ett inramat fotografi
Faster - Hon skulle nog uppskatta en skiva eller ngt, finns i bra pris på Ginza eller cdon
Linnéa - det kan jag inte skriva här, för hon läser ju min blogg. men det är ngt jag skulle uppskatta;)

träningsdag

onsdag. sitter på jobbet och får inte iväg rapporten som ska skickas varje onsdag, får vänta till chefen kommer=p så nu sitter och läser lite bloggar. idag blir det träning med joe efter jobbet. men kom på att min gymkort kan ha gått ut, men borde inte jag fått ett brev hem eller ngt? vi får väl se när jag kommer dit=p

igår träffade jag katta efter jobbet, mysigt(: det blev Nancys som jag skrev förut=D vi båda tog grillad grekisk wrap, mmhm! så gott! sen åkte vi förbi Maxi och Coop. jag köpte lite godis till DH, men när jag väl kolla på DH så åt jag det inte, haha!

igår blev det lite knas med resan. fick veta av Linnéa att hela resan ska vara betald den 16 december. båda fick panik eftersom ingen av oss hade 3100:- men till slut löste det sig, vi tömmer sparkonton och jag kanske får låna lite av mina föräldrar. vill verkligen åka, så jag hoppas det inte kommer ngt annat hinder..
men ett problem återstår! Hur vi upp till sthlm till kl 5? Någon kan skjusa upp oss?

Hong kong

just nu ligger jag före i arbetet, känns väldigt skönt=D nu är det bara 1½ timme kvar till jag slutar. känner inte av ngn huvudvärk=p tror det där badet igår gjorde susen.. kommer inte in på webbmsn =/  så har ingen att prata med:(
höll på att räkna lite med min lön som jag får i december, och det blir inte mkt kvar att leva på i jan kan jag ju då tala om! Hyra, resa, busskort, julklappar och mobilräkning är bara en del jag ska betala! Usch, men lovar att det är värt var enda liten krona, för utomlands behöver jag!! Får väl köpa julklapparna på Rusta och ÖB eller ngt;)

måste måla naglarna när jag kommer hem ser jag nu, ser inte så fräscht ut=p mitt Hong Kong nagellack får det bli igen. alltså nagellacket heter så och är i färgen rosa/persika =p

du som tog mitt hjärta, var snäll att ge tillbaka det!

idag mår jag bra=D trodde igår att jag var på väg på att bli sjuk, men så var inte fallet. fick tyvärr dissa Joe igår, mådde så otroligt dåligt igår, så åkte raka vägen hem. ni som känt mig sen högstadietiden kommer ihåg hur plågsamma menssmärtor jag hade då. Så var det igår, fast inte mens, utan migrän. kände mig svimfärdig hela resan hem. på kvällen la jag mig i ett bad, och kan säga att det hjälpte! mamma tror att jag håller på att spänna mig på jobbet. så inatt sov jag väldigt djup, så underbart! =D såg på Bruce almighty ( stavning?! ) innan jag la mig.

idag ska jag träffa min underbara syssling, men ser henne som en av mina bästa kompisar/ stora syster. Eftersom vi är släkt så har vi känt varandra hela livet och jag har alltid sett upp till henne. det är under gymnasietiden som vi verkligen kom nära varandra. Vi har stöttat varandra under svåra tider. Har inte träffat henne sen 20 okt, då hon fyllde 20. orsaken till att vi inte setts är väl för att jag har fått jobb här i Hallunda och hon pluggade i Västerås, men nu har hon flyttat hem igen.. Skulle inte förvåna mig om vi hamnar på Nancys idag=p

Igår kom Micke ( en som jobbar på jobbet ) in på mitt rum och frågade om jag skulle åka hem emellan jobbet och julfesten, det var ju min plan från början. Men då berättade han att vi skulle ha lite förfest här på kontoret innan julfesten och att vi ska åka taxi till julfesten=P haha det lät så kul när han berättade allt. han slutade allt med: men vi får ju inte dricka så mkt så vi inte kommer dit=p har verkligen ändrat uppfattning om killarna här, men det är fortfarande en jag stör mig grymt mkt på..

Nu blev det mkt skrivet här, orkar nästan aldrig skriva på kvällarna, så jag får berätta allt dagen efter=p

PS. Får ju inte glömma bort att jag och Joe ska på kent i mars!! =D så jädra kul! eftersom vi inte fick tag på några biljetter i höst=/ DS

Patrik Isaksson - Du som tog mitt hjärta

migrän?!!

hela mitt huvud värker nu! hela jag mår inte bra just nu. kommer ta en tidigare buss hem, för jag pallar inte att sitta kvar här längre. ska fika med johanna när jag kommer till stan, om jag nu orkar det.. hon får prata och jag får lyssna=p jag bad henne ta med alvedon till mig. nu vill jag bara hem!...

tandlös?

jobbet. när jag kom hit imorse hade jag värsta energin! men nu är den helt borta! kanske beror på att jag är hunrig, men lunch kl 12=/ fast jag håller nog ut=p är öm i en tand i överkäken, känns som att den är lös. hoppas inte lossnar=/ ska till tandläkaren den 18 dec, måste kolla upp det där då. börjar ju bli lite rädd:(

kunde absolut inte somna igår, senast jag kolla på kl var den någon minut innan tolv. vet inte om det beror på att jag sov till 13, så det var lite jobbigt att gå upp efter 6 timmars sömn..

Gran Canaria!

då var det bokat! den 25 januari åker jag och Linnéa till Gran Canaria! ska bli så himla skönt=D Har länge letat efter en bra resa för ett bra pris, men alla har legat över 4500:- och känner att jag inte har någon större lust att betala så mkt. Ska ju åka på partyresa nästa sommar med tjejerna, så måste ju spara lite pengar då=p
Så nu fick vi resan för 3100, helt okej pris(:

image426


image427

image429

image430


vilodagen

söndagen kallas ju för viladagen. och det kan man säga att jag har fulltföljt=p sov fram till 1 idag, hur skönt som helst!! har inte gjort ngn alls nytta idag.. så har igentligen inget att skriva om. så idag bjuder jag på lite bilder som jag laddat upp nu. har fått låna mimmis laddare, thanks darling!!


  
 

dom tre första bilderna är från Johannas förfest
och två andra är från Mias sexparty

Anastasia Roobol - Sleeping Satellite


kommer inte kunna sova=/

kom hem från Sthlm för ett tag sen. tjejerna och jag var uppe och myste. först kolla vi runt i lite affärer, sen gick i till kungsan och åt. för mig blev det kyckling med bulgur, hur gott som helst=D dom andra åt kinamat, så dom kommer se ut som små kineser imorrn=p sen var vi och kolla på saw 4, usch säger jag bara!

och nu siter jag hemma och är jätte skraj! kommer inte kunna sova=p hatar att jag går med på att kolla på skräckfilmer, får sluta med det! just nu sitter jag och lyssnar på Amandas Hallelujah, ngn mer som fällde en tår när hon sjöng den i fredags? kl är snart två och jag borde lägga mig, fast har ju ingen tid att passa imorrn, så det är skönt..

Amanda Jensen - Hallelujah

RSS 2.0