Mösspåtagning imorgon

Då har snart hela tisdagen gått. Helt slut som vanligt=p

Har inte gjort så mkt mer än att jobba idag. Har börjat ta mer beställningar per telefon. Det är hur kul som helst, eller nästan iaf;) Alla är så trevliga och man kan verkligen skämta med dom:) En kille ringde från norrköping ringde idag och jag verkligen inser att jag är kär i deras dialekt! Har alltid älskat den sen jag lärde känna en kille från Norrköping. Så varöfr inte flytta ner till Norrköping någon dag;)

Imorgon är det valborg, men även mösspåtagning. Herre gud vad jag känner mig gamal när jag inser att 89orna tar studenten i år! Kommer gråta när jag ser alla på stan med studentmössor:( Förra året var jag på Hamn och det var lika varmt som en bastu tror jag. Halva Södertälje var nog där, shiet pommes frites säger jag bara. Det är kanske därför jag väljer att inte gå ut på valborg/mösspåtagningen.

Godnatt!

Tänkte skriva några rader innan jag går och lägger mig:)

Det går fortfarade bra på jobbet, jätte nöjd:) Så mkt bättre än det förra! Efter jobbet har jag inte gjort så mkt nytta. Beror nog på att jag har haft sprängande huvudvärk. Funderar seriöst att gå till en optiker och kolla synen. Har ont i huvuvdet minst 3 gånger i veckan, så ngt måste det bero på!

Nu är det bara 1½ arbetsdag kvar, så skönt att få lite långledigt igen:) Ska bli jätte kul att Linnéa ska bo här några dagar:) Kan sitta uppe hela natten och snacka en massa skit;)

Nu väntar sängen!

In my arms

Ska snart kila över till Linnéa och se hennes nya tapeter:) Tror verkligen att det kommer va väldigt fint!
Sen blir det en liten promenad, får se vart vi går:)

Står i kö till två lägenheter, får se vart hamnar;)


Jag bara älskar den här låten!

Kurran skriver igen;)

Dags för en liten uppdatering;)

Idag var jag uppe i sthlm med Johanna, jätte mysigt:) Gick runt i tusen affärer kändes det som. Det jag var på jakt efter var en väska och en jacka, det hittade jag såklart inte. Men hittade lite annat, bla en tröja från Gina och ett linne från Indiska. När vi åkte hem vid 16 var vi helt slut.

Ikväll har jag och Linnéa varit hemma hos Johanna och kollat på film och pratat en massa, länge sen man gjorde det. Får bli oftare tycker jag, sen måste Mimmi vara med nästa gång:) Vi kollade på Good Luch Chuck, den var jätte bra! En riktig tjejfilm;)
 
Längtar som en galning till nästa helg, ge mig den 2 maj nu!

Tack tjejer för ikväll, love you! Vet inte vad jag gör utan er! ♥


äntligen fredag!

Den efterlängtade helgen är här! Så sköööönt!!!!!

Helt slut efter den här veckan, så det blir sängen snart. Ska ändå upp rätt tidigt imorgon, ska åka upp till stan med Johanna:) Ska bli jätte mysigt! Ute efter en ny vårjacka och en ny väska. Så jag känner på mig att det kommer bli dyrt imorgon;)

Fick ett väldigt bra besked idag på jobbet, det här kan jag leva på läääänge!

image545

Idag när jag kom till jobbet idag så stod tempen på 28 grader!!!

Bloggtimme

Dags att blogga lite innan folk börja tjata på en igen;)

Jobbar och sliter på jobbbet. Har haft mkt nu i veckan, vi håller på att inventerar för fullt. Idag har jag träffat Katta, gick lite på stan, sen gick vi och åt på Lillebrors. Längtar som en galning till helgen, ska bli så skööönt!

Imorgon händer det inte så mkt, jobbar till 16 sen ska jag bara hem och softa. Lördag ska jag och Johanna till Sthlm och shopppa loss. Linnéa kanske hänger på:) Sen blir det myskväll hemma, ev hos Johanna:)
Ska bli skönt att ha en alkoholfri helg, så kroppen får rensas;)

Nu ska jag fixa i rummet, för imorgon kommer städtanten=p

Klagomål

( Skrev igår, men blev ngt fel så lägger ut det idag ist )


Har fått en del klagamål för att jag inte har bloggat på ett tag. Visst har jag inte orkat blogga vissa dagar, men för det mesta har det varit fel på bloggsidan!

Men nu är jag igång igen:) Orkar inte rabbla upp allt som har hänt den senaste tiden, för mkt helt enkelt;)
Igår var iaf jag och Johanna nere på stan och prova det nya cafét, Café Milano om jag inte minns rätt på namnet. Helt okej ställe, mkt bra tacotallrik som jag kan rekomendera!
Idag har jag jobbat och slitit som vanligt, varit lugnt på jobbet idag, så det gick rätt segt idag=/ Sen har jag även träffat Johanna idag me, alltid lika trevlgt. Kollade på DH tsm, men det blev mkt snack också. Börjar planera lite för de två helger som kommer, hoppas vi kommer på ngt riktigt kul:)

Har börjat med en ny motionsrunda. Från och med idag ska jag gå från mitt och sen ner på stan. Jätte skönt idag när solen låg på. Lite senare i vår ska jag börja cykla till jobbet, borde ta ca 40 om jag inte räknat helt fel, haha!

Nu är det dags för läggning för min del!
Puss

Systemet imorgon:)

Tänkte skriva lite blogg innan jag går och lägger mig..


Jobbat som vanligt idag, har haft mkt att göra idag så tiden har gått fort:) Sen träffade jag Johanna på stan och vi åt på Nancys. Kommer inte ihåg sist jag åt där, har saknat Nancys!

Har fixat lite i mitt rum, skönt att fixa i ordning allt. Nu är det bara vägghyllorna och spegeln kvar:)


Imorgon ska jag och mamma handla mat och dryck till lördagen. Det innebär att vi ska till systembolaget:) Gissa om jag kommer gå inne på systemet och dregla över allt;) Blir en hel del om jag får bestämma, haha!


Nu ska jag fixa mig för natten och sen bädda ner mig i sängen för att se Sex and the city som börjar på 3an igen!

Gissa vem som kommer att gå på premiären den 21 juni=D


Puss!


Biopremiär den 21 juni :)


 


Vad har hänt med mitt liv?

Har fan inget liv!
Det enda jag gör är att jobba, äta, sova!

För fan Karin, ta tag i ditt liv nu!

Jaha, då var man 20 år

JA MÅ JAG LEVA;)

Då har man lämnat ungdomslivet och blvivit vuxen:( Vill inte bli vuxen!!


Har haft en toppen dag. Blev tårta på jobbet, sen nu ikväll var jag och familjen ute och åt, blev Barolo. Och gissa vad som händer där! Jag skulle beställa en cider men eftersom jag inte hade leg med mig så fick jag ingen! Allvarligt?!?!

Har fått lite paket också:) Av mina föräldrar fick jag ett presentkort från en frisörssalong, ska få färga, slingra och klippa mig, behövde verkligen det=D Sen fick jag även Taco porslin, 4 tallrikar och och en form där man kan ha taco tillbehör. Av brosan fick jag pengar till att köpa en tröja från Vila, han är så söt ibland;)


Hade ju som sagt firande i lördag. Mina närmsta vänner var hos mig och parta loss lite;) Hade vekligen viljat bjuda fler, men då hade jag säkert kommit upp i 50 pers eller ngt. Så jag hoppas på att det blir fest sen så kan man verkligen bjuda alla man vill bjuda:) Fick underbara presenter av mina vänner också. Skor, en ring, örhängen, presentkort från HM och ett presentkort på SPA på Sydpoolen, I loooove! Tack alla för presenterna!!!


Syns vi på systembolaget på fredag?

Puss


Imorgon smäller det;)

Imorgon smäller det! Det ska partas till tusen! Så alla, kom med erat bästa partyhumör!

Gonatt i stugorna!

Nu är det dags att gå och lägga sig. ska bara betala en räkning:(

Inte hänt så mkt idag. Jobbade till 17, sen åkte jag ner på stan ett tag och kollade läget. Hittade ett plagg som jag kanske ska ha på lördag, la undan det så Linnéa får vara smakråd imorgon:)

En bra dag imorgon. Jobbar till 16, sen ska jag träffa Linnéa på stan. Sen blir det mys under kvällen. Går rykten om att jag ska hjälpa Linnéa med att riva ner hennes tapet imorgon;) Tror vi ska hinna med någon film eller lite tv tittande också:) Sen hem och sova, för på lördag smäller det=D

Puss

Hej hopp i stugan!

Tänkte skriva lite blogg innan jag går och lägger mig:)

Jobb som vanligt idag då. Har gått jätte bra, hade något att göra hela dagen, så det var ju skönt.
Sen åkte jag och mamma till Ikea för lite shopping! Men det blev mindre än vad jag tänkte. Ibland hatar jag bara Ikea! Varför säljer man inte beslag till speglar för?!! Varför kan man inte sälja rosa tyger?!!

Börjar planeras inför lördagen nu. Shiet vad tiden har gått fort. Tyckte inte det var länge sen när man fyllde 18:p
Men det ska bli skönt att slippa fråga runt folk om dom kan köpa ut dricka till en. Väntar bara in helgerna då man kommer få en massa sms om man ska förbi systemet, haha! Men det är lugnt, man kan nog ta bra priser som utköpare;)
 

Puss

Lunch på Kolgrillen

Tänkte inte bli för långvarig här. Ska snart hoppa in i duschen och göra mig reda för sängen. Helt död. Har haft ont i huvudet hela dagen, migrän typ.
Lunchade med Johanna idag, det blev kolgrillen nere på stan. Jätte gott! Sen blev det en trevlig bilresa till mitt jobb, eller hur Johanna;)

Välplanerad vecka som återstår
Onsdag - Ikea med mamma
Torsdag - Planera inför lördagen
Fredag - Träffa Linnéa, var länge sen nu=/
Lördag - Party party;)
Söndag - Ligga bakis hela dagen=p

En superbra helg:)

Har varit en bra helg:) Bara tagit det lugnt och inte gjort för mkt..

I fredags var jag och Fia ute hos Katta som jag skrev förut. Igår åkte jag ut till landet, men först blev det lite shopping med mamma i Eskilstuna. Hittade lite mer än bara jeans;) Blev också en tröja från Gina Tricot, hårpspray, puder, strumpbyxor från HM. Jeansen hittade jag på Bikbok. Dom har jätte bra jeans som jag kan rekomendera! Tyvärr så har dom små storlekar enligt mig, känns lite jobbigt när man provar kläder;)

Idag har jag bara slappat. Åkte hem från stugan vid 15, hemma hann jag fixa i ordning min garderob så alla kläder ligger inte längre på golver, som är väldigt skönt:)

Nu ska jag kolla på Flight Plan och sen sussa. För imorgon är det en ny arbetsvecka!

Uppdatering


Lördag. Var på bio med Johanna och Felicia på Heron City. Vi såg 27 dresses, jätte bra film! Vi hann även med lite bowling, jag vann första omgången sen kom Johanna på andra och gjorde 2 strikes! Säger bara tuuuur:p I bilen hem så fick vi ett ryck, vi skulle gå ut. Men vi körde på att vara nyktra.

Söndag. Skulle ha åkte till Ikea men garderoben hade inte kommit in än. Så det var bara att vara hemma och ta det lugnt hela dagen.

Måndag. Sista dagen på jobbet ute i Hallunda. Dagen gick rätt fort som tur var:p Sen var det bara hem och ladda om för det nya jobbet:)

Tisdag. Första dagen på det nya jobbet ute i Södra. Gick jätte bra:) Men mkt att ta in och så. Alla på jobbet är jättre trevliga:) Min garderob hade fortfarande inte kommit in och jag var jätte arg:p

Onsdag. Min garderob finns nu i Barkarby!! Jag och pappa åker dit. Vi kommer dit 30 min innan dom ska stänga, så det är bara att springa genom ikea. Garderoben var nerpackad i två kartonger, och dom vägde 45 kg var. Höll på dö när jag skulle bära:p Gymma mer tack! Johanna och Felicia kommer förbi mig utan förvarning:p Vi kollade lite på Greys Anatomy och prata lite.

Torsdag. Började känna mig rikigt sjuk. Trodde jag skulle få halsfluss eller ngt. Hade lite feber och var helt död under hela dagen. Skulle ha gått på Forsborgs skiva men hamna i sängen hela kvällen ist. Ville verkligen gå!

Fredag. Kände mig mkt bättre, kanske för att jag hade sovit 10 timmar och ätit en massa alvedon:P På fredagar slutar vi kl 16, hur skönt som helst:) Katta kom och plockade upp mig på stan. Vi åkte förbi Fias nya lägenhet, inte alls avis att hon bor 5 min från stan! Lägenheten var jätte fin:) Vi tre åkte sen och handla lite mat på Maxi och sen vidare ut till Taxinge där Katta bor. Hon hade också flyttat och hennes hus var också fint:)
Det blev en tjejkväll och det var jätte mysigt:) Kom hem runt halv elva och somna redan vid tolv:P

Lördag. Ska snart åka till Eskilstuna. Ska möta upp mamma där. Vi ska gå lite på stan och kolla. Jag är ute efter ett par jeans. Säkert hittar massa annat också;) Sen bär det av till stugan. Skönt att komma bort lite:)

Så, nu har ni fått en genomgång av veckan som gått:) Ska bli bättre på att uppdatera, jag lovar!


Uppdatering senare

För tillfället orkar jag inte skriva någon uppdatering, så ni får klara er så länge..


RSS 2.0