Make over

Nu är det bara 4 dagar kvar till vi åker till Kos:)

Helgen har varit väldigt lugn..
Fredagen var jag bara hemma och tog det lugnt framför tvn. Kollade bla på filmen, Snakes of the plane. Helt okej film, fast kanske inte så bra att se på en vecka innan man ska flyga;)
På lördagen åkte jag och Johanna upp till Sthlm, den här gången tog jag rätt på tiden;) Blev en hel del shopping för både mig och Johanna:) Hittade bla ett par jenasshorts, ett vitt linne, två jeans, en Ipod, och lite annat smått och gott.
På kvällen hade jag och Johanna myskväll. Kollade på Tonårsliv och åt popcorn. Pratade om utgång men båda två var helt slut efter shoppingen..
Igår var jag och Johanna hemma hos Felicia och hade våran efterlängtade Koskväll:) Blev grekiskmat och massa prat om resan. Ska bli jätte kul att få dela rum med tjejerna!

Efter jobbet idag så ska jag ner på stan och färga ögonbryn och ögonfransar. Sen hem till Linnéa direkt där hon ska färga håret på mig:) Så det blir en make over dag;)



På fredag!! =D

Ugglar

Sitter hemma och ugglar i min ensamhet, som jag valt helt själv=p Håller på och kollar viken ipod jag ska köpa imorgon.. Eftersom jag aldrig ägt någon mp3 spelare under mitt 20-åriga liv så tyckte jag det vad dags nu;)
Så imorgon smäller det;)

Planen var att jag skulle städa mitt rum efter jobbet, men ist hamna jag framför tvn och sen här;) Men ska snart ta mig i kragen! Måste hinna duscha också, kan inte gå runt i Sthlm med fettigt hår...Hoppas jag hittar allt imorgon, annars blir jag ledsen:(
Sen imorgon kväll blir det myskväll Johanna och kanske Felicia:) Lär ju pratas en del om Kos, vi tre ska ju dela rum=D


Ipod Nano

Nu är det bara 7 dagar kvar=D

Om exakt en vecka sitter jag på planet till Kos:)

Igår var det bröllop. Väldigt lite och mysigt. Det var den närmsta släkten, ca 25-30 personer. Efter vigseln blev det lite champange och enkel mat hemma hos på i Hölö:) Var hemma runt 21 och somnade nästan på en gång;)

Idag blir det en lugn dag. Skönt att sluta 15 idag:) Ska ner på stan och göra lite ärenden, sen hem och städa mitt rum som ser ut som ett helvete. Kan knappt gå in längre=p
Tanken var att kanske träffa Felicia ikväll, men tror jag stannar hemma ist. Behöver komma i säng rätt tidigt ikväll eftersom jag ska till Sthlm imorgon med Johanna:)

Nu sitter Emma, Mikkis, Mia och Moa på planet till Kos. Hoppas på att dom får en bra vecka med mkt sol, bad och festade:)

Det som händer på Kos, stannar på Kos;)

Nu är det bara 8 dagar kvar innan flyget till Kos går:)

Längtar som en galning nu till fredag!! Mkt mer än vad jag gjorde när jag åkte till Sunny Beach. Men det är ju inte så konstigt, jag skulle ju lämna pojkvännen hemma i 2 veckor och åka med 3 singeltjejer;)
Den här resan är vi fler singlar än icke singlar som åker, så det ska bli rätt kul och se vad som händer nere på Kos. Men eftersom vi är fina flickor kommer vi inte hem med ngt skit;)
Just nu ser det ut som jag, Felicia och Johanna ska dela rum och sen Mimmi och Jessica i det andra:)
Sen hoppas jag verkligen på att vårat och Linnéas och Martinas hotell ligger nära varandra, hoppas, hoppas!!

Den här veckan har gått jätte fort, har inte fattat att det är fredag imorgon! Tyckte det var måndag nyss;) Men tror nog på att nästa vecka kommer vara jätte seg. trots att jag bara jobbar 4 dagar...

Just nu är det mellan 25-28 grader nere på Kos=D

Bröllop:)

Kom precis hem från Heron. Filmen var helt okej. Skum handlning bara..

Måste ner och stryka snart. För imorgon ska jag gå på bröllop:) Fick veta det kl 18 idag;) Det är mammas kusin och hennes sambo som ska gifta sig. Anledningen till att det gick så fort är att han snart ska operera sig för sin hjärntumör. Och om det skulle hända ngt så är det kan det kännas trykt om dom är gifta.
Så just nu har jag lite panik med klädvalet. Tror det blir en vit skjortklänning, hittar inget annat som passar till..
Har inte varit på bröllop sen jag var jätte liten, så kommer inte ihåg så mkt av det. Känner på mig att jag kommer böla som faan imorgon;)


The Happening

Hallå alla:)
Äntligen har solen hittat tillbaka igen:) Men det kunde ju har varit lite varmare ute iaf;)

Blev inget bloggande igår. Hade fullt upp med annat;)
Träffade tjejerna vid halv fem, gick och åt lite mat på Kringlanresturangen:) Sen gick Moa och jag runt lite på stan och kolla. Åkte hem och såklart blev det Allsång på skansen på kvällen, Håkan var ju med, så var bara tvungen och kolla;)

Nu är Mimmi nere i Grekland och har det skönt, och jag är inte alls avis på henne;) Hoppas hon inte är allt för brun när hon kommer hem igen. Jag kommer inte vara i närheten av henne på Kos iaf;)
Nu är det bara 9 dagar kvar innan vi åker:) Jag och Johanna ska upp til Sthlm på lördag och leta upp det sista inför resan. Hoppas jag hittar några shorts och ett par solglasögon!!

Ikväll blir det bio med mina kära vän Patric. Vi ska se The Happening på Heron:) Tror att den är jätte bra, den verkar iaf det på reklamen=p


Tillbaka

Dags att skriva lite blogg igen då. Har inte haft ngn större lust att skriva ngt sen sist..

Midsommar blev helt okej. Lite koasartat bara, men till slut blev det bra. Chris var ju mästare på att sjunga snappsvisor, i alla olika toner;) Jag sög på kubb sen, skyller på Johannas konstiga kubbspel, pinnarna man kastade med vägde 1 gram kändes det som;)
Åkte hem till Sandras mamma tsm med Sandra och Linnéa. Där det blev lite singstar och Buzz:) Åkte hem vid 1. Linnéa och jag kollade på en intressant film som hette I vädurens tecken;) Filmens klockrenaste kommentar var: Åh, det här smakade ju riktigt gott. Hahah!

Lördagen blev lugn. Jag och Linnéa sov till 13 sen var det bara att klä på sig och göra sig i ordning innan kvällens bravader. Sex and the city=D På tåget upp blev jag uttittad av en skit läskig emobrud, så att vi fick byta vagn!!
Filmen var hur bra som helst, om ni inte sett den, gå och det gör det!!

Igår kom jag in i ngn deppperiod. Vet inte varför rikigt. Säkert för det här skitvädret!! Sen så fick jag veta igår att en nära släkting har fått två hjärntumörer, båda är elakartade och ena går inte att operera bort=/ Han är bara 47 år! Har två små barn som ev inte kommer få ha någon pappa om några år. Hans sambo kommer vara änka innan hon fyllt 40!
Varför ska livet vara så orättvist!?!?!

Idag ska jag träffa Mia, Emma, Moa och kanske Mikkis:) Ska ta en fika eller ngt, kul att träffa dom innan dom åker till Kos på fredag. Imorgon ska jag och Patric ses, var evigheter sen. Blir film på heron, The Happening:)
Torsdag blir det Kos-kväll med Felicia och johanna, kanske Jessica också:) Lördag blir ev sista shoppingen innan resan, måste ha tag i shorts till resan!! Sen hoppas jag verkligen på att mitt HMpaket kommer innan resan!!

Långt inlägg, men blir så när man inte uppdaterer så bra;)

Ta mig till havet..

Kan det inte bli 4 juli imorgon?
Blir grymt deprimerad av det här vädret!! Skulle inte bli förvånad om hela sommaren blev såhär!!
Jag är ju inte alls avis på Mimmi som åker till Grekland imorgon och Mikkis, Emma, Mia och Moa som åker till Kos på fredag!!

Vill ha 4 juli nu, nu, nu!!!

Glad midsommar!!

Då var det midsommar igen:)

Ska snart palla mig in i duschen och bli ren igen;) Sen bär det av till Johanna för att hjälpa henne med förberedelserna. Kött ska marineras och grönsaker ska skäras.. Hade tänkt göra mig lite extra fin i året också:)
Ska bli jätte kul idag, god mat och trevliga människor:)

Ha en jätte bra midsommar!!


Det här fick bara inte hända!

Varför Varför?!!?
Det här fick inte hända!!
Varför ska det alltid drabba min släkt?!
Hoppas på att det blir bättre nyheter nästa vecka!

Tänker på er!

15 dagar kvar!!

Då var det nästan 4½ timme kvar tills man slutar, det känns härligt:)
Blir gemensam lunch med kollgorna, landgång och kladdkaka som jag har bakat. Tyckte vi var värda det efter en sån här hård arbetsvecka;)

Efter jobbet hade jag tänkt att gå ut och gå på en långpromenad. men just nu känner jag inte alls för det. Men kanske lyckas ändra mig efter att jag har lagt in nya låtar i mp3n=p Ikväll blir det inhandling av midsommarmaten och alkoholen. Känns som att jag inte har så mkt koll på morgondagen, så hoppas Johanna vet lite mer=p Jag är laddad som f**n för kubben. Och det kan bli ännu roligare om man är lite lullig och spelar kubb;)

Imorgon är det bara 2 veckor kvar tills Kos!! Första partyresan som man är singel, okej bara varit på en innan då jag haft ett förhållande men ändå=p Ser verkligen fram emot Kos:):):) Så jag, Linnéa, Felicia och Jessica får hitta oss en liten hårig grek;) Stör mig fortfarande på att man inte får handla taxfreee på vägen ner=/ Jag kan ta att man inte får handla alkohol, men va fan! Jag behöver solfaktor och den var ju billig på texfreen!!


4 juli bär det av!!!
Kurran, Joe, Kimonen, Mimmsan, Felle, Mörten och yezy

Tråkigt...

Eftersom jag har lika tråkigt som Felicia verkar ha så snor jag hennes lista;)


Hur bor du: Jag bor tsm med min familj, Mamma, pappa och en bror. Men skulle gärna fyllta hemifrån om jag fick chansen;)
Brukar du komma i tid: Det beror på. Om man bestämmer en tid till ngt speciellt brukar jag ofta försöka hinna. Men kan säga att jag inte komit försent till jobbet under det senaste året:)
Hur lång är du: Enligt mitt pass är jag 166.5 från två år tillbaka, men sist jag mätte mig var jag 167!!

Kan du laga mat: Ja, det kan jag! Fick lära mig laga mat i tidigt åldern. Men jag suger på att koka ris!!
Vad jobbar du med/pluggar du: Jobbar som kontorist i södra
Har du någon fobi: Har inte så många fobier. Men jag är väldigt höj- och mörkrädd!!
Vilket är ditt senaste inköp: Inflyttningspresent till Mimmi och Buffy:)

Var fick du dina senaste pengar ifrån: Skatteåterbärningen
Har du sovit i din egen säng inatt: Ja
Senaste alkoholintag: Lördags
Har du haft mörkt hår: Yes, hade mörktbrunt hår förut, funderar på att färga till baka till det...

Stjärntecken: Väduren, stämmer väldigt bra in dom en sån;)

Favoritdricka när du är riktigt törstig: Cola, inte bra!

Alkoholhaltig favoritdricka: Cube. Märkte i helgen att jag kunde dricka upp en cube på 10-15 sek =p 

När gjorde du senast något riktigt dumt: Säger bara: Qele Qele

Vad ska man göra för att få dig irriterad: Säga saker man inte lovar, när folk pratar i telefon och dom vet att man behöver få tag i dom!


Snyggast just nu: Bra fråga!
Vad gör du just nu: Skriver på denna lista
Hur många speglar finns i det rum du är i: En tror jag

När var du i en affär senast: I måndags

Vad drack du senast: Vatten till maten
Har du stadigt sällskap: Älskar livet som singel, framför allt när man åker till Kos om nästan 14 dagar;)
Vill du ha barn: Inte just nu, vill hinna leva livet. Men kan tänka mig skaffa om sådär 5-7 år
Har rakat dina ben någon gång: ÖH?! Vem kom på denna fråga?!
Är du sugen på något nu: Inte för tillfället, proppmätt..
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: Kan inte dricka kaffe, får bara ont i magen. Men tycker det är gott:)
Använder du hudkräm: Jag är beroende av hudkräm. blir lätt torr om händerna

Har du någon gång gjort något olagligt som resulterade i att brandkåren fick rycka ut: Nej nej!!

Attraheras du av män med skägg: Inte jultomeskägg precis, men lite stubb kan gå hem;) 

Micro-pop eller poppa själv: Micro-popcorn!!!
Vad ska man göra i en dusch: Tvätta sig är ju en bra grej!
Hångel: Varför inte =p

Röstade du i det senaste valet: Yes det fick jag göra! Ångarar inte vad jag röstade på!

Vilken låt lyssnade du senast på: Någon låt på radion när jag satt och åt lunch

Har någon annan sovit i din säng inatt: Jag och mina kuddar;)
Har du pengar på mobilen: Yepp


Premiär

Sitter på jobbet och ugglar. Lite mer arbetslust idag än vad jag hade igår. Kanske för att det snart är helg. Imorgon jobbar vi bara till 13, hur skönt som helst:) Och på fredag är man ledig, kan det bli bättre?

Midsommar i år ska firas hemma hos Johanna. Vet inte rikigt vilka vi blir, tyvärr hoppade Felicia och Becca av igår=/ Men eftersom det blir ganska lugnt på fredag så splear inte igen roll om vi blir få. Får iaf fira med två av mina bästa vänner:)
Imorgon blir det inhandling av mat och alkohol, känner på mig att halva södertälje kommer vara på systemet=/

Och på lördag blir det äntligen Sex and the City:) Har längtat som en galning för att få se den. Innan blir det middag med tjejerna på söder, nästa så man måste ta en Cosmo bara för att;) Såg i tidningen idag att tv3 ska ha SATC- maration från kl 19-22:45. Synd att det krockar med Sverige-matchen jag skulle se idag...

Stavgång

Fick äntligen arslet ur vagnen. Idag var jag och Johanna och gick lite stavgång. Hur skönt som helst, men väldigt jobbigt=p Är helt död nu, så jag lär ju somna rätt fort idag;)

Fick veta av mamma idag att hennes kusins sambo ligger inne på sjukhus, det var rätt allvarligt=/ Dom har fortfarande inte hittat vad som är fel. Tänker framför allt på hans barn, 2 och 4 år gamla:(

Pallar inte att skriva mer just nu....

Ditt pulver!!

Sitter på jobbet och har allmänt tråkigt. Vill bara gå hem just nu. Har ingen arbetslust alls idag=/

Helgen har varit hur bra som helst!
I fredags var det lite grillning hemma. Brorsan gick ut 9an, lyckades inte slå mig i betygpoäng;) Men det lär han säkert göra i gymnasitet ist! Vid 22 gick jag till Linnéa där även Jessica höll hus. Tanken var att vi skulle se på Walk the line, men playstationet ville inte vara med och leka. Så det blev Hipp Hipp Hora ist.

Lördagen skulle vi fira Linnéa för fullt. Jag och Johanna åkte ut till Moraberg på förmiddagen för att hämta Linnéas present. Sen vidare ner på stan för att köpa lite alkohol;) Kvällen blev verkligen lyckad:) Trots att alla var emot mig när dom ville köra Sing Star, för jag ville ju dansa;)
Drog ner till Olles vid halv tolv, fast innan han vi med en liten omgång hos Sandra;) På Olles var det fullt drag:)
Jessica slog ju alla kommentarer i lördag, uttrycket: Ditt pulver, har jag aldrig hört förut. Så gissa vad jag går och säger hela tiden;)
Jag hade fått för mig under kvällen att jag skulle prata engelska, skulle tydligen lura två killar från Huddinge att jag kom från USA och Linnéa från London. Men det gick inte så bra;) Pratade verkligen dålig engelska=p
Vill passa på att be om ursäkt till folk om jag har betett mig illa eller ngt. Jag får helt enkelt skylla på alkoholen!

Igår blev det väldigt lugnt. Jag, Linnéa, Jessica och Milla åkte förbi coop och handla lite, märktes i kassen att det var bakissöndag;) Jag kom hem vid 22 och somna nästan på en gång. Helt utmattad efter helgen;)

Efter jobbet idag ska jag och Johanna till Mimmi. Har längtat efter att få se hennes nya lägenhet! Blir lite middag och mys. Lär pratas en del om Kosresan;)

Linnéa 20 år :)

Grattis älsklingen på 20-årsdagen!!!





Idag fyller min bästaste vän år:) Tänkt Linnéa att det snart är 7 år sen vi blev kompisar!
Jag vet inte vad jag skulle göra om jag skulle förlorade dig!

Så på lördag ska det firas som aldrig förr!
Vågar vi göra en kräftfylle repris? ;)

Födelsedag och Grudenten

Dags för mig att gå och lägga mig, men täkte skriva lite blogg först;)

Idag var Sandra tagit studenten:) Och jag var inte alls avis på henne;) God mat, smörgåstårta, underbart gott!
Fick träffa lite av Sandras släkt och sen var Johan och Sara där.
Sen har det inte hänt så mkt. Har fortsatt bråkat med Tele2 som har stängt av mitt aboemang, dom är helt korkade på kundservice!! Så det kommer antagligen kommer den vara död hela helgen, kul!

Imorgon fyller Linnéa år och min brorsa går ut 9an, så det är en stor dag imorgon:) Linnea kommer hit och äter middag men min familj +mormor och moster med sambo:) Som Linnea sa idag, vi är som hennes foster familj;)

Mitt liv är tillbaka!

Det blev en väldigt intressant roadtrip igår;)
Det gick jätte bra att hitta dit:) Vi körde aldrig fel. Men det var väldigt roligt när Katta missade vejningsplikten vid en korsning och fick tvärbromsa. Tror inte hon tyckte det var lika kul som jag;)

Efter att vi hämtat min väska och att jag hade visat henne runt så åkte vi in till Eskilstuna för att äta lite mat. Vi åkte ut till TunaPark där det blev en jätte god pizza:) Vi hann med lite shopping, eller jag shoppade lite;) Blev en kjol, en ring och ett armband på Gina Tricot:)
När vi väl skulle ta oss hem så hittade vi inte ngn utfart mot Sthlm!! Så vi virrade runt i hela Eskilstuna kändes det som. Slutade med att vi stannade vid en bensinmack och fick fråga hur vi skulle åka. Men det hjälpte inte:p Men till slut så hittade vi hem;) Lite allsång hann med också, helt galna var vi;)

Fortfarande lugnt på jobbet, men snart ska jag få börja fakturera igen:) Och det kommer ta hela dagen! Ligger efter med 6 dagar=p Sen blir det fika med Johanna och Mimmi, ska bli jätte kul!! Inte träffat mimmi på jätte länge!

Väska på rymmen

Är det någon mer än jag som stör sig på det nya upplägget av bloggen?!?! Hur hittar man sina kontakter?!?!

Snart är den här arbetsdagen slut. Har gått väldigt segt som alla andra dagar. Det beror på att jag inte kan fakturera just nu, håller på att avsluta maj månad. Så det har blivit krångel med fakturor från maj månad..

Som sagt blir det roadtrip till stugan. Hoppas verkligen på att väskan ligger där nu, vart annars skulle den vara?
Får se om vi stannar och äter ngt, för ingen av oss hinner äta innan. Ska bara ner på stan på byta buss, det är de enda jag hinner. Får se vad klockan är när vi kommer tillbaka..


Roadtrip:)

Just nu sitter jag och lyssnar på en massa bra sommarmusik, längtar som en idiot till Kos:) Tre veckor kvar snart!!

Jobbat som vanligt idag. Träffade Jessica och Linnéa på stan, dom hade hamnat på Stanleys, dom små alkisarna;)
Gick lite på stan, köpte bla en present till mamma. Sen gick i förbi och köpte hårfärg till Linnéa. Sen har jag bara varit hemma och firat mamma, hon har fått massa roliga saker!!

Imorgon bär det av på roadtrip med Katta. Vi ska till min stuga och hämta min väska:) Så tänkte bränna en sommarskiva som vi kan lyssna på under färden:)


Sol och bad

Nu är jag tillbaka. Igår var jag helt död när jag kom hem från stugan så pallade inte att skriva då.
Helgen kan sammanfattas så här:

Helhelg i stugan-Jordbävning-Bad-Solning-Grillning-Walk the line-Kubbspel-Födelsedagfirande-Barnvakt-Myggbett-Dirty Dancing

Som sagt var jag i stugan hela helgen. Var hur härligt som helst. I sommar ska jag försöka åka ut varannan helg om det är fint väder! Har verkligen vilat upp mig. Blev årets första dopp också, 25 grader! Hade grillkväll med mina föräldrars vänner i lördags, jätte god mat! Sen i söndags kom mammas två kusiner med familj ut. Jätte söta sysslingar man har, framför allt dom minsta på 2 och 4 år:) Gick ner till badet med dom, jätte kul!

Veckan är fullspäckad med saker! Idag fyller min mamma år, 25 var det va mamma;) Imorgon ska jag förhoppningsvis åka till stugan och hämta min väska som jag glömde där igår, tur att jag fick med mobilen iaf;) Sen om jag hinner ska jag på hemligt uppdrag;) Onsdag blir det träff med Johanna och Mimmi, ska bli kul att träffa Mimmi nu när man inte ses så ofta. Fredag blir det ev Håkan om det inte regnar. Kanske lite bergodalbana också:p
Lördag är det stor fest för Linnéa. Längtar nog mer än henne själv tror jag, haha! Och på söndag planerar jag att vara lagom bakis;)


Trött..

jag är trött. jag ska sova nu.


Ingen vanlig dag..

Dags att snart gå och lägga sig, ligger redan 1timme efter. Men allt har sina orsaker;)

Kom precis hem efter en underbar kväll på stan. Först blev det middag på Barolo med Mikkis, Mia, Moa och Erika. Mysigt värre:) Sen gick vi till Stanleys där dom hade cider för 19:- Träffade på en massa studenter och annat folk man kände...

Jobbat som vanligt idag, segt fortfarande. Men i slutet blev det lite stressigt=p Imorgon jobbar vi bara till 1, ska bli så skönt. Ner på stan och kolla på alla studenter, Becca tar imorgon bla:) Sen ska jag och Linnéa vidare upp till Milla som har studentmottagning. Ska bli jätte kul:)


image551
Grattis gumman! <3

Dagens

Dagens humör: Glad:)
Dagens mående: Bra
Dagens borde: Motionera mer!!
Dagens frisyr: Uppsatt i knut
Dagens klädsel: Jeans, vitt linne, svart tröja, tyg skor
Dagens planer: Middag på Barolo:)
Dagens materiella vill ha: Sommarkläder, shorts, klänningar, kjolar
Dagens längtan: Få sätta mig i solen:)
Dagens fundering: För många...
Dagens beroende: Handkräm
Dagens tråkigaste: Jobba eftersom att det är jätte lugnt
Dagens roligaste: Att Mikkis fyller 20 år idag! :)
Dagens middag: På Barolo
Dagens låt: Ingen spec för tillfället..

Några rader..

tänkte skriva några rader innan jag går och lägger mig..

Dagen började inte bra! Tåget blev inställt så jag fick ta bussen ist, och då fick jag springa som en galning till jobbet för att inte bli sen. Hatar tåg och buss! Gick iaf bra på jobbet, fortfarande lugnt:)
Åkte ner på stan en snabbis för att göra ett bankärende, sen köpte jag lite mat och åkte hem och grilla;)


På tordag tar milla studenten och jag är avis! Vill också ta studenten igen! Lite sugen på att testa min studentklänning och kolla om den fortfarande passar;) Så man kanske skulle gå ut på torsdag och ta på sig mössan, så är man en i gänget igen;)

Toppen helg!

Hallå alla glada människor!

Har varit en toppenhelg:)
I fredags var det studentfirande hos min syssling:) Träffade lite släkt och lite andra människor. Begav mig hemåt runt 20 och tog det lugnt hemma. Kollade på finalen av Talang 2008. På lördagen åkte jag upp till sthlm för att köpa presenterna och hitta ngt att ha på mig under kvällen. Köpte ett linne som jag sen inte hade på mig=p Blev ngt gammalt iaf.
Var verkligen en lyckad kväll hemma hos Emma. Jätte god mat och mkt trevliga människor:) Runt halv tolv drog vi ner till Olles. Var inte så mkt folk när vi kom dit, men sen blev det drag. Jag var lite på lyset som vanligt, men kul hade jag;) Kom hem sådär vid halv sex på morgonen, och så sov jag hela dagen sen:p

Jobb som vanligt idag.. Sen träffade jag Sandra och Jessica en snabbis på stan. Hämtade ut biljetterna till Sex and the city, premiären den 21 juni:)

Datum jag längtar till. 13, 14, 20 och 21 juni!!!

RSS 2.0