Shopaholic

- Hej! Jag heter Karin och är en shopaholic.
- Hej Karin!


Så kommer det att låta om ngt år. Om jag fortsätter att sprätta pengar omkring mig. Det är inte bra att släppa ut Karin i Stockholm efter att man fått studiebidraget. Det gick åt väldigt snabbt. Men huvudsaken är ju att jag kom hem med fina/underbara kläder =D Sen blev det även lite smink, fast det var ju nedsatt pris, så jag tyckte jag var värd det=p

Tyvärr glömde jag kameran hemma som vanligt, så det blev inga bilder på dagen bravader. Men har tagit lite kort på dagens inköp.


Är en människa igen =p

Nu har mitt internet börjat fungera. Hur glad som helst. Har utnytjat mina vänner när det varit kris, bla betala mina telefonräkningar. Det är in sånna här situationer man märker hur beroende man är av internet.

Idag blir det en lugn dag. Ska upp till Stockholmo med Joe. Vi ska bla firra en liten present till någon. Innan vi åker till Sthlm så ska jag hämta mina foton jag lämna in som är från studenten. Jag tog med mina snygga engångskameror=P Så jag har igen aning om hur bilderna blev. Sååå spännande.

Imorrn blir det röj hos Linnéa. Hon ska firas och sen bär det av till 360. Har fått höra att dom har jätte billiga priser på drickan imorrn, eftersom dom ska stänga ner 360 för ett tag. Dom ska tydligen byta lokal.

Men nu måste jag göra mig i ordning för storstan!

Hoppas vi ses imorrn!

See ya later!

2 veckor ledigt

äntligen har man lite sommarlov, eller kanske inte kan kalla det nu när man gått ut skolan? börjar iaf jobba på Coop den 4 juli. ska bli skoj! I helgen jobbade jag mina sista dagar ute på Taxinge, iaf vad jag tror om nån inte ringer in mig för att jobba. Och det roliga var att jag fick gå hem 4 timmar innan jag skulle sluta, eftersom det var helt dött på cafét.

Imorrn ska jag äntligen iväg och träna, ska bli skönt. sen blir det lugnt nästan hela veckan. fredag är det ju midsommar och jag ska fixa ihop ett vishäfte som vi hade förra året! Skit kul! Sen blir det väl en del festande den kvällen =D

men men. nu ska jag lägga mig i sängen och kolla lite på TV tills jag somnar.
Och sen ska jag sova tills jag vaknar, eller hur Robin? =p

äntligen helg!

den här veckan har bestått av jobb och åter jobb. mån,tis och idag(fredag) på taxinge och sedan ons och tors på Coop. Jobbigt men det blir bra pengar på kontot sen=D

Efter jobbet övningskörde jag hem från Taxinge, lämnade av Jessica i Nykvarn och sedan ner på stan för att möta Johanna. Vi skulle ha myskväll tsm, äta lite taco och sedan kolla på film. Vi hyrde på filmer, ena hette: Allt om min buske och Something new. Den första filmen sög verkligen, när jag såg trailen i höstas verka den bra. Se vekligen inte den! Ni kastar bort 40 kr i sjön. Something new var bra, lite förutsägbar, annars var den verkligen bra. En riktig tjejfilm.

På väg mot bussen kom jag på att min busskort har slutat fungera, sista dan var idag. Så måste köpa Sommarlovskortet imorrn, så jag kan ta mig någonstans.

Imorrn ska jag äntligen fixa in alla mina bilder från kameran. Måste installera in programmet först. Ska även fira mamma imorrn som fyllde år 9 juni, men eftersom jag tog studenten dagen innan sköt hon upp det en vecka. Släkten kommer och vi ska grilla och ha det mysigt!

Nu ska jag sova, gonatt alla!


image93image94

dålig bloggare!

Ja mikkis! jag är en dålig bloggare=p

inte uppdaterat på ett bra tag. men jag har haft min anledningar. jobbar nästan varje dag och då orkar jag inte sätta mig vid datan. men så fort jag har fixat min data så sätter jag gång igen!

kassaträning+Usm

Igår och idag har varit händelserika dagar.

Tisdag- Var på coop Forum för att skriva på några papper och sedan kassaträna. Hur kul som helst! Fast byxorna satt lite väl långt upp =P  Min kassatränare var helt galen! Vilken jädra energi hon har, nästan så man fick ont i magen ; ) Hon var iaf hur rolig som helst! =) Fick lära mig alla tusen knappar på kassan, att trycka på rätt knapp vid rätt tillfället. Svårt i början. Efter kassaträningen mötte jag upp Johanna, vi skulle göra lite mat tsm och bara ta det lugnt. Slutade med att Jag Johanna Chris och Robin satt och spela Buzz, skit kul! =D Men jag fick damp en miljon gånger. Söög som en gris på det iaf!!

Onsdag- Jobbade på Taxinge idag, som Usm 12-19. Det var helt ok från början, men vid fem var jag helt slut, trodde jag skulle dö eller ngt=P Plus att jag började blöda näsblod helt plötsligt, vet inte varför. Så jag gick runt med en pappersbit uppstoppad i vänstra näsborren, haha, såg kul ut!
Men sen flög bara tiden och sen var det 19. Hade jätte ont i fötterna, så det var skönt att sätta sig i bilen och åka hem. Kommer inte ha ngt större problem att somna idag, helt slut!

            
Taxinge Slottscafé, mitt gamla jobb            Coop, mitt nya arbete=)
                                                            (
Hittade ingen bild från Södertälje)



Cider och såpbubblor

nu var det sista provet skrivet, iaf på ett tag iaf nu=) såå skönt!  gick ner på stan ett tag för att leta bh till studentklänningen. Jag och Linnéa mötte Mikkis och Emma på Vero Moda där dom leta efter ngt som dom kunde ha på kvällen på fredag..
Kilade hemåt för att färga utväxten på mitt hår, blev åter mörktbrunt.. Sandra hjälpte mig med det, tusen tack förresten. Det blev jätte fint! =)

Sedan åt jag och Sandra lite mat innan vi gick på promenad till Coop och IcaMaxi. På coop köpte vi varsin såpbubbleburk som vi tänkte gå ut och blåsa med. Vid Coop mötte vi Linnéa.N och Miriam som var där för att köpa ngt gott till sig själva. Min och Sandras tripp bar vidare till IcaMaxi där vi köpte lite cider, 2.25% och lite nötter. Vi skulle fira att sista provet var gjort.
När vi kom hem till mig satte vi oss ute på min tomt och drack cider och åt nötter, jätte mysigt!
Det är otroligt kul att umgås med folk som man inte umgås med lika mkt med längre=D

Tack Sandra för en jätte kul dag!






Sammanfattning av veckan

på den senaste tiden har jag blivit väldigt dålig på att skriva blogg! men det har nog med att jag har haft så mkt i skolan den senaste tiden.

Här blir det en uppdatering:

Måndag -
Fick tillbaka mitt omprov i information och layout, fick Godkänt. Hur glad som helst. För annars hade jag fått IG i betyg. Satt och gjorde klart dom sista frågorna i Marknadsföring. När jag kom hem var jag hel död. Kvällen spenderades framför TV:n och att köra lite bil..

Tisdag - Satt som en galning och gjorde dom sista uppgifterna i information och layout. Försöker göra Filosfiuppgifterna, men det går bara inte. Jag läser och läser, men inget fastnar. Funderar på att ta bort filosofin från schemat. Kommer ändå få IG i betyg! Fick veta att jag fick VG+ på mitt Kina arbete. Hoppas jag får Godkänt i betyg nu! Hoppas, hopppas!

Onsdag - Kl 8.53 tog jag tåget mot Flen. Hade uppkörning. Och det gick åt helvete! Bara för en jävla grusväg. Jag blev så jävla lack, det blev även min körlärare som tyckte att det var lite överdrivet. Så nu är det bara att vänta på en ny uppkörningstid, typ om ett år! Det är jätte långa väntetider nu i sommar.
Åkte sedan tillbaka till skolan för att jag och Linnéa skulle göra filosofiuppgifterna. Men till slut gav vi upp och bestämde oss för att ta bort filosofin från betyget.. sen var det bara att åka hem och plugga inför det stora svenskaprovet, kursprov kan man säga. våran lärare tyckte vi hade skitit i svenskan den här terminen (och jag kan hålla med honom) så vi skulle få ett straff för det.. och sen hem och tröstäta efter kuggningen.
Men det hände ngt bra, dom ringde från Coop och ville ha en intervju. Så vi bestämde kl 14 på torsdag(imorn)

Torsdag - Provet gick sådär, gissa på en massa frågor... Satt i skolan till halv ett. Blev äntligen klar med Marknadsföringen och PA:n. Sen bar det åt till Coop för intervju. Det gick jätte bra! Eller det kändes iaf bra=D
Tror att jag svara på rätt frågor. Dom behövde mest folk vecka 29 till 34. Dom skulle ringa imorrn om jag fick jobbet eller inte..

Fredag- Dråkbåtskamp! Och det var lika med katastrof!! Hälften av klassen kom försent och vissa var inte ens med. Eftersom vi inte kom överens om ngt tema så hade vi våra fula klass t-shirts!! När vi väl kom iväg och skulle paddla, blev inte alls bra. Killarna längst fram skvätte upp vatten på dom som satt efter dom, bla jag! Sa alla började skrika på dom och det blev verkligen ingen bra stämmning! Vi förlorade stort mot fordon. Men det var ju inte så konstigt. Efter kampen var jag så förbannad på deras jävla äckliga attityd! Känner på mig att det inte kommer bli ngn bra stämmning på studenten, men det skiter jag i, jag ska ha kul iaf!
Sen var det firande av Ida. Hon fick en massa fina presenter=) sen blev det utgång, till TK. Det var både kul och mindre kul=P

Lördag- tog det mest lugnt. åkte ner på stan med mamma. Vi skulle kolla på lite saker inför studenten. Kollade på band till klänningen, men hitta inget bra=/ sen skulle mamma hitta klänning, men va fan! Hon är ju värre än mig! Så jädra petig!! Kvällen firade vi Mikkis, jätte mysigt! Blev proppmätt efter all taco och ost&kex.. höll nästan på att somna i soffan för att jag var så trött. så jag somna runt 24 =P

Söndag- Plugga, plugga och åter plugga skulle jag har gjort idag. Men så blev det inte. Kolla på TV hela dagen. Sen ringde Sandra och frågade mig om jag ville komma förbi henne. Hon och Katarina satt tydligen och sola. Så jag kila över där ett tag och prata en hel del. Vi prata dels om att sjunga SingStar hos sandra på studenten=)
Nu ska kila till sängen och kolla på Greys Anatomy och Sjunde Himlen som jag har spelat in..



RSS 2.0