Huvudstaden

Snart är det dags att dra upp till Sthlm. Hoppas jag verkligen hittar ngt fint till ikväll, annars börjar jag gråta=p
Sen måste jag skynda mig för att hinna sola lite innan kvällens bravader;)

Party imorgon!!

Shieet vad skönt väder det är ute!! Hatar att man har ettt jobb där man sitter inne hela dagen. Skulle inte vara fel att flytta ut skrivbord och data ut till solen:) Och när ska alla busschufförer fatta att stänga av elementen på bussarna?!?!! Varje gång man kommer in i bussen är det minst 40 grader varmt.

Skönt att bara jobba till tre idag, framförallt när det var jätte lugnt på jobbet. Sen blev det studentfirande av min syssnling. Det bjöds på buffé och som vanligt ska jag äta tills jag mår illa, att jag aldrig lär mig!
Imorgon blir det huvudstaden. Ska förhoppningsvis hitta ngt att ha på mig till morgondagens party. Jag kommer gråta annara!! Sen ska jag köpa resten av presenterna till tjejerna, vet på ett ungefär vad jag ska köpa;)


Imorgon är det party!!





Motionera och fasta

Sitter i mitt rum och lyssnar på en massa bra musik. Ukrainas bidrag från ESC blir bara bättre och bättre. Hoppas verkligen den kommer spelas på krogen i sommar:) Varför kunde inte den ha vunnit ist för Rysslands superdåliga bidrag?!?!!

Jobbat som vanligt idag, hur lugnt som helst. Satt halva dagen själv på kontoret, satt och gjorde lite allt möjligt, inte bara jobb;) Sprang som en galning till tåget sen, men såklart ska det gå precis när man kommer upp för trapporna! Så det var bara att sätta sig i den varma solen och vänta på nästa tåg. Gick en stund på stan, spriten för lördagen skulle inhandlas. Skulle kolla på ett par byxor på hm, då jag insåg att det är dags att börja motionera på rikitigt. Vill inte ens ställa mig på vågen. Jag har gått upp två stl på 1½ år, inte bra det här! Man kanske skulle börja fasta också;) Iaf börja äta mkt mer nyttigare.

Imorgon blir det studentfirande för Andreas, min syssnlig. Ska bli gott med lite god mat, hoppas på smörgåstårta:) Och så lite vin, hehe. Aldrig fel:)

Sthlm på lördag=/

Dags att skriva lite här då. Blev ingen blogg igår, hade ingen stor lust att skriva plus att jag inte hade ngt kul att skriva heller=p

Idag har man jobbat som vanligt. Vi var två mindre idag. Så vi fick jobba lite extra idag, jobbade tom över 15 minuter;) Åkte ner på stan för att möta mamma, köpa studentpresent till min syssling som tar studenten på fredag, inte alls avis;) Sen gick jag själv då jag skulle inhandla lite presenter till lördagen, hittade lite iaf. Resten får jag ta på lördag:) Tyvärr måste jag åka till Sthlm på lördag, måste hitta ngt nytt! Dom har inte ngt snyggt i den här byhålan. Åker nog upp själv, ingen annan som erbjudit sig=/ Men kan vara skönt att åka upp själv också, kan ta allt i sin takt.


Nu måste jag hoppa in i duschen innan Greys Anatomy:)

Då var man invalid igen!

Då har ännu en helg gått, lite för snabbt. Men det var en skön helg. Fredagen spenderades med Johanna framför tvn med lite onyttigheter och lördagen framför ECS, Tyvärr gick det inte så bra för sverige, 18:e plats igen som förra året. Känns som vi aldrig mer kommer ha en chans att komma bra till...

Idag har man jobbat som vanligt, gick väl sådär. Råkade bla ta bort mailen, men som tur fick jag fram den igen. Och så lyckades jag på någon vänster ta bort hela min kontaktlista på msn, bra Karin!!
På väg ner på stan råkade jag trampa snett med foten så min vänstra knäskål gick ur led. Och jag kan säga er att det gör jävligt ont! Man får skit ont, kan knappt gå och sen blir man illamående. Jag har tidigare opererat mitt högra knä eftersom det gick ur led ganska ofta förut. Och jag vill inte operara igen. Inte för att jag hade ngt emot själva operationen, älskar morfin;) Utan hatar livet efter en operation. Man är helt invalid. Kan knappt gå på toa eller duscha själv. Man har ont dygnet runt och kan lever i antingen sängen eller i soffan 24/7. Det tar ett helt år innan man blir sk "friskförklarad". Sjukgymnastiken är ett helt helvete. Jag minns inte rikitigt hur många gånger jag kom ut gråtande från sjukgymnasten. Så ni förstår varför jag är emot ännu en operation! Pallar inte att gå i mjukisbyxor i 2 månader i sträck=p

Hoppas jag blir bra till lördag, för då ska vi fira Emma och Mikkis 20 årsdag:)

Då var man invalid igen!

DÅ har ännu en helg gått, lite för snabbt. Men det var en skön helg. Fredagen spenderades med Johanna framför tvn med lite onyttigheter och lördagen framför ECS, Tyvärr gick det inte så bra för sverige, 18:e plats igen som förra året. Känns som vi aldrig mer kommer ha en chans att komma bra till...

Idag har man jobbat som vanligt, gick väl sådär. Råkade bla ta bort mailen, men som tur fick jag fram den igen. Och så lyckades jag på någon vänster ta bort hela min kontaktlista på msn, bra Karin!!
På väg ner på stan råkade jag trampa snett med foten så min vänstra knäskål gick ur led. Och jag kan säga er att det är jävligt ont! Man får skit ont, kan knappt gå och sen blir man illamående. Jag har tidigare opererat mitt högra knä eftersom det gick ur led ganska ofta förut. Och jag vill inte operara igen. Inte för att jag hade ngt emot själva operationen, älskar morfin;) Utan hatar livet efter en operation. Man är helt invalid. Kan knappt gå på toa eller duscha själv. Man har ont dygnet runt och kan lever i antingen sängen eller i soffan 24/7. Det tar ett helt år innan man blir sk "friskförklarad". Sjukgymnastiken är ett helt helvete. Jag minns inte rikitigt hur många gånger jag kom ut gråtande från sjukgymnasten. Så ni förstår varför jag är emot ännu en operation! Pallar inte att gå i mjukisbyxor i 2 månader i sträck=p

Hoppas jag blir bra till lördag, för då ska vi fira Emma och Mikkis 20 årsdag:)

En kvällspromenad

Kom hem från Johanna nyss. Bussen gick inte förbi Ronna så fick ta en liten promenad från Geneta. Inte spec kul när man tidigare under kvällen sett en läskig film=/ Men jag klarade mig den här gången:)

Idag har jag hunnit med en massa saker. Har jobbat till 15 sen var jag och Linnéa och sola. Lite väl för varmt, var svimfärdig när jag kom ut. Men nu måste man bli lite brun innan man åker till Kos, kan inte åka dit lika vit som en isbjörn;)
Sen träffade vi på Jeeica och Johanna. Gick lite på stan och shoppade lite,  inga roliga saker precis. Jag och Johanna köpte pizza och sen åkte vi hem och kolla lite på tv och film. Snart blir det sängen, helt död.

Imorgon är det ESC för fullt. Fick en liten onödig kommentar om det jag har skrivit tidigare om det, väljer att inte godkänna det eftersom person i fråga var feg och inte skrev sitt namn! Jag gillar Perrelli och det står jag för!

Fan va stolt jag är att vara svensk nu!

Ståpäls ja tack! Perrellis bidrag var ju så jävla underbart!! Nästan så jag grät, jag är värsta mesen=p Hoppas hon spöar skiten ur alla på lördag, klockrent om hon vinner igen. Ukraina som är våran största konkurent var bra, men låten var absolut inte lika stark som Perrellis, bara refrängen.
Glöm inte bort att rösta på Danmark ikväll, den är bra. Tror låten är med i någon reklam här i Sverige, för jag känner igen den...



Sweden, 12 points ;)

Hold on, be strong


Städpatrullen!

Är det någon mer än jag som är överlycklig att den där kalkonjäveln inte kom vidare igår?!!?! Och jag är så stolt att ha Norge som grannland! Dom hade den bästa låten igår! Gissa om jag bet sönder mina naglar när dom skulle ropa ut det sista bidraget till final, eftersom Norge inte var uppropat.
Och nu längtar jag tills imorgon då Sverige tävlar, bidrag nummer 2!! Sägs vara ett otursnummer eftersom ingen annan med startnummer 2 har gått vidare till final, men någon måste ju vara först;) Ja, såklart jag snackar om ESC;) Jag vet, jag är en schlager nörd, men jag är inte den enda, eller hur Felicia;)

Igår fick jag äntligen upp mina hyllor:) Tog bara sådär 2 månader, hehe. Blev jätte fint, tack pappa! Vet inte vad jag skulle göra utan dig! Så nu tänkte jag sätta upp alla saker som ska upp, jag har fått värsta nojan så nu mitt rum bli fint. Jag hoppas bara inte den här känslan försvinner.

Ladda ner en massa musik från igår;)

Sheeit jag döööör!

Såg precis avslutningen av Andra Avenyn! Jag dööör! Bästa avsnittet hitils!!! Den 21 september börjar det igen, hur ska jag kunna klara mig till dess? Är ju en hel evighet till dess!!!

Nu är det Esc som gäller. Snälla, jag vill inte ha kalkonjäveln i final!!

Gonattt!

För nu ska jag sova;)
See yaa!


Lista

1. Är du singel nu? Yes
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? Har aldrig haft ett långt förhållande, men skulle gärna vilja ha det.
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? Om jag hittar den rätta, så ja.
4. När hade du sex senast? Pass på den frågan
5. Har du/haft en kk? Nej!
6. Har du kört oskyddat nån gång? Ja
7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? Nej det har jag inte.
8. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk?  Ja
9. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? Nej
10. Haft sex på fyllan? Ja
11. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat de? Nej
12. Sparat något från ett gammalt/sista förhållande/förhållandet? Ja
13. Somnat gråtande pga kärleken? Yees
14. Varit på en blind date? Nej

KOMPISAR

1. Har du nån bästa vän? Yes, Linnéa som är som en syster för mig <3
2. Är du ofta med dina vänner? Så ofta det går, träffar någon iaf minst en gång i veckan!
3. Vad brukar ni hitta på? Fika, äta, festa, mysa.
4. Bästa minnet med nån vän? När jag och Linnéa var på Gran Canaria
5. Säg namnen på några riktigt bra vänner? Linnéa, Johanna och Mimmi
6. Kan du vara dig själv med dina kompisar? Ja, det kan jag:)

SISTA SOM

1. Du fick en puss av? Linnéa
2. Sov med dig i samma säng? Hemligt;)
3. Du delade ett riktigt skratt med? I lördags hos Martina
4. Du gick på bio med? Johanna och Felicia
5. Du höll i handen? Ingen aning
6. Du gick på stan med? Linnéa och Jessica
7. Delade en pizza med dig? Haha, äter alltid en hel pizza själv=p
8. Du ringde? Mami
9. Skicka ett sms till dig? Linnéa
10. Du kramade? Linnéa

Mys söndag

Söndag, skönt på ett sätt men ändå inte, för det betyder att det är jobb imorgon.

Helgen har var helt okej. I fredags firade vi Mörten som fyllde 20:) Middag och förfest hemma hos henne, blev lite galet i slutet. Innan vi skulle åka ner till stan så upptäcker jag att jag glömt leget hemma, bra där!
Som tur fick jag tag i en kompis som kunde köra hem mig. När jag kom ner till Olles fick jag inte komma in för att jag hade råkat tappat en flaska så att den gick sönder. Vakten sa att jag kunde gå till Hamn, Stanleys eller 550. Visst att jag skulle gå dit själv, alla andra var ju redan inne på Olles. Så jag kom på en smart sak som gjorde så att jag kom in iaf på Olles;)

Igår så mådde jag som jag förkänade;) Men jag, Linnéa och Jessica pallade oss ner för att se EMD. Blev en stor besvikelse när Erik inte var där. Men Danny var rätt snygg han med;) Bilder kommer finnas inne på facebook;) Var hemma och myste med mig själv under kvällen;) Kollade på det specialskrivna avsnittet av CSI och Brottskodfösvunnen. Trodde det skulle vara bättre, men helt okej.

Nu blir det lite mys till framför tvn. Ska se Walk the line som sägs vara jätte bra.


kurran är tillbaka;)

Då var det dags för en liten uppdatering igen då.

Vad har hänt under veckan? Jo jag har träffat en massa kompisar, hur kul som helst. Inte så ofta man träffar så här många under en vecka..

Måndag. Träffade Linnéa, Jessica och Sandra efter jobbet. Meningen var att jag bara skulle ner och säga hej, men det blev mer än bara så. Tjejerna skulle gå och supa på Stänkan, men jag tog bara en juice. Nån nytta får det väl ändå vara;) Sen blev det en spontan middag på Eagle, oxfilé toast med beasås! Helt underbart gott!

Tisdag. Träffa Emma, Mikkis och Mia efter jobbet. Kul att träffas under andra omständigheter än när man dricker sig full bla;) Det här får vi göra lite oftare tycker jag! Blev en måltid på Nancys och sen trip på stan där vi köpte mörtens present:)

Onsdag. Träffade Linnéa, Mimmi och Johanna på stan. Blev en liten måltid på Lillebrors, en macka. Blev en massa skitsnack som alltid. Inte ofta vi träffas nu för tiden, alla har så mkt att göra=/ Men vi hade jätte kul, iaf jag=p
Gick en del på stan och kolla lite. Tänkte hitta ngt till mörtens fest, men såklart fanns det inget som passa mig=/
Linnéa gjorde mig sällskap hem och vi kolla på tv och åt en massa vattenmelon och nötter;)

Torsdag, idag. Har träffat Katta och Fia. Blev bjuden på Kolgrillen och det säger man ju aldrig nej till! Blev som vanligt kyckling med ris, i love it;) Efter middagen gick vi hem till Fia och drack världens godaste te, blanding av champange och jorgubb, hur gott som helst. Så nu måste jag hitta det i någon affär..

Imorgon blir det party för Mörten. Är jätte laddad just nu. Synd bara att jag inte hittade ngt snyggt plagg=/ Men med lite alkohol i kroppen så bryr man sig inte om vad man har på sig:)

Nu måste jag soooova. Klockan ringer 6:15 imorgon!

Puss



Emma 20 år:)

Grattis gumman på 20-årsdagen! Välkommen till 20-års klubben;)




3 saker...

3 saker...

Tre namn du går under:

  • Karin
  • Kurran
  • Kurris


Tre saker som skrämmer dig:

  • Mörker 
  • Framtiden
  • Att bli vuxen

Tre saker du har på dig:

  • Jeans
  • Tjocktröja (Student 2007)
  • Strumpor


Tre saker du tycker om:

  • Vänner
  • Familjen
  • Festa


Tre saker du ska göra den närmaste tiden:

  • Jobba 
  • Fira Mörten på fredag
  • Bli frisk få min hemska förkylning

Tre av dina favoritlåtar just nu:

  •  Jason Mraz - I'm yours
  • Brolle - Det är hon
  • Håkan Hellström - För en lång lång tid


Tre saker du verkligen vill ha:

  • Kärlek, låt mig bli kär igen!!
  • Egen lägenhet skulle inte sitta fel
  • Nya kläder!!!

Dags för ett inlägg

Som vanligt har det inte blivit ngt bloggande under helgen, jag verkligen suger på det:p
Men nu är jag tillbaka igen;)

Helgen blev verkligen lugn, och det var sååå skönt. Drack inte en droppe alkohol under hela helgen, bra där kurran! Var jätte mysigt på grillfesten, fanns en rikigt läckerpudding där;) Kom hem rätt tidigt och gick och la mig vid elva, på en lördag!! Det har inte hänt på läääänge!!
Söndagen låg jag ute och sola innan jag blev rastlös, kolla lite på tv, bla Körslaget, jag älskar verkligen Brolle, sån underbar röst!! Looove!

Idag har jag jobbat som vanligt. Nu har vi gått in på sommartider så nu jobbar vi till 16 mån-tors och fredagar till 15, helt underbart:) Träffade Linnéa, Jessica och Sandra på stan. Blev en spontan middag på eagle, jätte mysigt! Det får vi göra fler gånger!!!

Jätte laddad inför fredag! Mörten fyller 20 och vi ska festa som aldrig förr!!!

Grillkväll:)

Ska snart ut till taxinge på grillkväll, ska bli jätte kul:) Ska bla träffa gamla arbetskamrater från Taxingetiden.
Blir hämtad av Fia, Katta och Johan vid 17, så måste gå och fixa mig lite innan dom kommer. Börjar bli lite bråttom nu:p
Helt slut efter den här dagen, vaken sen kl 8 imorse... Har varit med och arrangerat en tävling idag..


Håkan Hellström - För en lång lång tid

Aldrig mer alkohol?

Lite bloggtorka, men har inte mått så bra, så har inte orkat lägga någon energi på bloggen. Men nu är allt bra igen och ingen mer torka, eller?

Vad har då hänt mer i veckan än att jag jobbat. Johanna och Felicia var och lunchade med mig ute på mitt jobb. Satt och åt ute i solskenet:) Det får vi göra fler gånger!!
Sen har jag inte gjort så mkt, eller jo. Fick äntligen upp min spegel, så skönt att ha en spegel igen:) Nu är det bara bokhyllorna kvar, tror jag ska fixa det på söndag om jag pallar:)

Nu längtar jag som en idiot till Kos!! Har äntligen fått ledigt från jobbet, så det är skönt:) Kurran, Joe, Mimms, Kimonen, Jessica, Felicia och Mörten, that is the shiet=p Den 4 juli bär det av, en dag efter Jessicas födelsedag;)
Jag ska festa som aldrig förr;) Eftersom sist jag var på sk partyresa fick jag leka morsa till dom andra, det ska inte ske på denna resa, nooo waaaay!

Vad menade jag egentligen med,  Aldrig mer alkohol? Det är ju nu man ska leva livet innan man sitter fast med man, barn och hus!!!

Kalas:)

Ska hoppa in säng nu. Känner att jag håller på att bli sjuk=/ Inte bra!! Måste vara frisk så jag kan dra in pengar;)
Varit på kalas hos min syssling, jätte kul att träffa alla:) Mkt onyttigheter, så imorgon får jag gå till jobbet:P

Nu ska jag sova!

Dags att bli vuxen!

Får börja skärpa mig nu, suger på att skriva blogg! Får ta tag i mitt liv nu asså;)

Ny vecka, och för första gången känns det rikitgt bra. Kanske för att jag vill glömma en hel del från helgen:p
Jobbet går bara bättre och bättre! Älskar mina kollegor, dom är så trevliga mot mig. Och det blir ju inte bättre att man får höra att dom är jätte nöjda över mig och hoppas mkt på mig:)

Har inte gjort så mkt idag. Bara varit hemma och slappat. Kollat på tv och suttit här. Kollat runt på Telgebostäder och såg att jag står på en 107:e och en 75:e plats till två lägenheter. Känns som jag aldrig kommer få någon lägenhet=/ Men det är ju ett tag tills jag har tänkt flytta. Öppen för allt just nu, 1a, 2a eller en 3a. Helst skulle jag vilja ha en 2a om jag bodde själv, men det skulle vara sjukt kul om jag och Linnéa skulle få tag i en 3a, vi skulle ha såååå kul!

PS: Jag höll på att bli kidnappad vid busshållsplatsen idag efter jobbet. Kom fram en sjukt läskig kille och sa ngt på väldig dålig svenska: Får jag tjäna dig eller ngt annat konstigt. Men det som skrämde mig mest var att killen hade fyra guldtänder !!! Som tur svarade Johanna när jag ringde henne och hindrade honom för att ta mig =p

Party ikväll:)

Ikväll blir det party för fulla muggar:)

Skön valborg:)

Igår var det valborgfirande hemma hos mig, eller rättare sagt valborgsmiddag. Det var jag, Linnéa, Johanna och Felicia:) Blev fläskfile med klyftpotatis med tsatziki, hur gott som helst! Sen blev det lite förfest med en massa gamla låtar, hur kul som helst!!
Jag och Linnéa hamna till slut på Eagle där sen Sandra kom och gjorde oss sällskap:) Johanna och Felicia gick och festa loss på Olerran. Jag och Linnéa sparar oss till imorgon;)

Idag har jag inte gjort så mkt, Linnéa jobbade till 13. Vi har kollat igenom en del avsnitt av One Tree Hill, äntligen har jag kommit in i serien! Blev en tripp till Coop där vi köpte lite mat för kvällen och lite onyttigheter;)

Ikväll har vi bara suttit fram tvn och tjockat oss och sen laddat för imorgon:) Sen har vi kollat på en massa bilder från fjortistiden:p

RSS 2.0