konfirmation

min lillebror har blivit vuxen, iaf enligt kyrkans värld. han har nämligen konfimerat sig idag. det var mkt tråkigare än vad jag trodde.. det var såååå långtråkigt. blir lite irriterad, det var inte alls som när jag konfimerade mig. dom hade inte möblerat som då, programmet var dubbelt så långt. och den största frågan, vad fan har dom gjort med Marselina (vet inte hur hon stavas). Hon som var en sån gulligt ungdomsledare.. och ena prästen som såg ut som en saddist. han såg så elak ut. vad har hänt med lilla prästen bosse, som jag hade. han som var så rolig.


när man kom hem var det smörgåstårta, hur gott som helst!! =) fick höra att det är många av min släkt som kommer till berget när jag tar studenten. blev hur glad som helst. jag trodde det bara skulle vara min familj och mammas kusiner. men några fler blir det =) längtar som fan till den dagen nu..

bilder från min brors konfirmation kommer upp när jag fått dom av far min =D


utgång

igår var det utgång för fulla muggar. jag linnea och joe var ute och gjorde stan osäker. den här gången blev det stanleys. vi hade inte varit där sen i mars, så vi tyckte det var dags att göra ett besök. det var helt okej, men inte så bra som jag hade hoppas på. rätt bra musik och helt okej människor..
det enda som var dåligt var att vi inte fick några fribiljetter ist fick vi någon lapp om, ät 2 betala för två=P

idag blir det en lugn kväll. min bror ska konfimera sig imorrn och vi ska vara i kyrkan kl 11. funderar på att locka håret så måste gå upp ännu tidigare. mormor har varit här och gjort smörgåstårta, så jag längtar som fan till imorrn. äta så jag spricker=)
jag snart kila till brunsäng, ska ha filmkväll med johanna chris och robin. hoppas det inte blir en B-film som vanligt!=P

Här kommer lite bilder från igår=D


bye bye, cliché underwear UF

då var det sista gjort i företaget, eller loggboken ska in först. hade en het diskution med min lärare om vad jag skulle få för betyg i projekt.. idag hade jag linnea katri och sandra.C  ett möte med rektorn och våran PA  (Personal Adm) lärare. hon var hur förbannad som helst, jag trodde hon skulle käka upp mig levande. vi var där för att vi hade fått IG på ett prov. och därför skulle vi få IG på hela kursen. kändes iaf att rekton var på våran sida. hon tyckte inte det var rätt att lärare var så arg på oss. så hon ska ha ett enskilt möte med läraren imorrn.så om jag vågar, ska jag gå till henne på fredag och se om jag har någon chans till G. eftersom hon sa att dom som hade något poäng hade en chans att få G.

aja, nog snackat om det. idag har vi lagt ner vårat företag. så skönt att bli av med det. vi har en vinst på ca 1000 kr. så snart ska vi tjejer i företaget ut och ta en drink och fira allt vi jobbat för. får planera in en dag då vi kan göra det=)
har jobbat i skolan till 5 idag och igår för att hinna klart. hade ingen lust att sitta hela kvällen och natten och göra klart. igår var det att bokföra in allt och idag göra en årsrapport.


här kommer lite bilder på min och linneas flummrast=P






.. och här kommer lite minnen från clichétiden =)










Tack Linnéa,Katri,Sandra och Christian för den här tiden!

pallekuling

jag och linnéa sitter här i datasalen och flummar oss med pallekuling. meningen är att vi ska göra klart med företaget. men vi fastnar alltid med ngt!!


hahaha!!

Linnéa, vart är du?

började dagen med att plugga, inte så kul kanske. lite senare på dagen åkte vi till moster. skulle ta en liten fika ute vid kollonin. älskar verkligen det där huset! så hemtrevligt. övningskörde dit. gick väl helt okej. men är fortfarande lite osäker på en del saker.
åke till johanna vid sju för att att ha tjejkväll. det var väl planerat att vi skulle kolla på tv och ha mysigt, men det kom en hel del saker emellan,tyvärr.. men mysigt var det iaf. saknade mimmsan och linnéa där=)

angående Linnéa. hon är helt borta. hon ringde mig vid 12 idag och vi hann prata ett tag. sen dog hennes mobil. hon var inte hemma, så jag kunde ju inte ringa hem till henne. jag skickade ett sms till henne och bad henne ringa mig när hon såg det, men jag har inte fått någon leveransrapport=S tycker det är konstigt om hon hade kommit hem och inte laddat mobilen. så här väntar jag på att hon ska höra av sig, om jag inte fått någon leveransrapport innan tre imorrn så ringer jag hem till henne och undrar vad som händer! om hon inte är hemma då, så blir det en stor utskällning och utegångsförbud i 1 år framåt=P man går inte och oroar sina vänner i onödan, du har en del att förklara!!



                                                                                 image51

                                                                        - johanna, allt kommer att bli bra!



                                                                   image52

                                                                      - Linnéa, va fan håller du hus!?!?!



Mys hos Emma

igår gjorde vi nästan klart allt med företaget. såååå skönt! men jag känner på mig att man kommer sakna det där på ngt konstigt sätt=P innan jag och linnea gick  till tryckningen satt vi till nanys för att äta lite lunch, där vi mötte mikkis. satt och och rätt så länge=)

senare på kvällen bar det åt till emma. vi skulle fira emma och martina som hade fyllt år tidigare i veckan. hur mysigt som helst! vi fick grillat och till efterrätt en jätte god kladdkaka!! om inte det räckte så fick vi ost och kex samt  en massa frukt ,senare på kvällen=) jag tror jag har blivit beroeénde av brie ost nu, haha. det pratades en massa tjejsnack, och det har jag verkligen snackat. när man träffar de flesta så är det på stan eller någon annanstans  och hinner inte prata så mkt. men snart är skolan slut och förhoppningsvis hinner vi ses mer då =)

Jag, mikkis och Linnéa pratade om att åka på kryssning i sommar, så man gör ngt i sommar iaf=P samla ihop en massa folk och åka iväg till tallinn eller ngt. Vi får ta och prata ihop oss tycker jag =D


Tack Emma och Martina för en otroligt mysig kväll, trots att martina och linnéa åkte iväg tidigt för att parta i Sthlm..
Vi måste verkligen göra om det!! =D

                                                                                  Grattis igen tjejer!!


                     image49

åt helvete!

varför skulle inte vi få huset!?! vi hade budat på en sommarstuga som vi inte fick. hela familjen gillade stugan. det var säkert nåt gamalt par som hade rånat en bank som köpte det. mäklaren tyckte att vi skulle ha ha det, eftersom vi verkade mer intresserade än dom! hoppas gubben som bodde där förut hemsöker dom!!
mamma ver jätte nere när hon ringde mig förut, så vi ska åka till meltons och tröstäta sen.

sen jag ska linnea och johanna ut i svängarna!=) får se vilket ställe det blir. fett kul ska vi ha iaf..
långhelgen som kommer ska jag försöka plugga som en idiot, det behövs iaf. måste bli klar med allt nu!

Det underbara huset



ont i magen

så fort jag äter ngt så får jag ont i magen, jätte konstigt=S har inte varit så förut.

idag har det väl inte hänt ngt spc. förutom att jag blev så jävla förbannad på vissa i min klass för att dom fick VG på religionsprovet för att dom fuska... dom som försöker då, dom får bara skit!
ligger efter i skolan som faaan. har hur många omtentor som helst. spanska och italienska måste jag tenta upp till ig. Göra omprov i PA,Information och layout och FIKA (förkortning på ett ämne). vill bara slut nu, men ändå inte. för jag har inget jobb. jag vill bara lägga mig ner och sova tills allt blir bra igen..

ville på medias skiva idag, men hade ingen att gå med. synd=( var på partyhumör idag.. får se om jag kommer iväg på ragnhills skiva imorrn, har ingen att gå med då heller...

imorrn är det nationella i matte c. sen ska jag iväg med mimmi till Flen, dags för uppkörning. hoppas du klarar det den här gången! tror på dig gumman! tror nog att jag kommer vara mer nervös än du =P






               Ha så kul ikväll tjejer! Det är eran kväll=)

mysig tjejkväll

kom hem från joe hoe nyss. jag, linnea och joe hade filmkväll, eller rättare sagt, tjockiskväll.
dagen började med att jag skulle tvätta och måla vårat förråd. det tog sin lilla tid. från halv elva till kl tre. och jag hann inte klart=P eller var tvungen att vänta på att det skulle torka, så jag kunde måla. Hann iaf måla en sida=) jag får iaf bättre betalt för att måla förrådet än en dag på Taxinge=P
sen åkte jag och pappa ut och körde lite, det gick väl bra som alltid. plockade upp linnea för att åka och handla på coop och sen vidare till joe.
 
där åt vi pizza, som vanligt åt jag hawaii. älskar!! vi hade hyrt två filmer, jävulen bär prada och you me and deepre, tror det stavades sådär =S vi åt en massa chips och dipp och drack tsm 3,5 liter cola, så det blir gymmet nästa veckan=P
sen blev man gravt mobbad av tjejerna för att jag har gått hos dagmamma, kyrkans barntimme och att man har en cp lugg som står rätt upp, hallå! alla kan inte vara perfekta!! =P så mimmis, jag saknade dig där, du är iaf min kompis=)


roliga bilder

sitter på pappas data och hittar massa gamla bilder, kommentera gärna=)




1-3: Kvällen innan cliche ställer ut på Stockholmsmässan, vi håller på att förbereda.
4. jag är väl runt 2-3 år här.
5. jag och linnéa innan utgång, vet inte om Linnéa var 17 här =P
6. Festen som jag hade när jag fyllde 18 år.
7. En gång i tiden var jag blond, det här var väl nyår 2004?
8. Precis tagit kort på mig själv när jag var brunett och kortklippt, vintern 2005.

ont i rumpan

idag vaknade jag kl 11 och min enda lektion skulle börja kl 12, så orkade inte gå på den.
satt hemma hela dagen och kolla på tv, vet att det låter tragiskt=P men så kom jag iväg till gymmet och hårdtränade med johanna. vi gick på spinning express och jag höll på dö. fick hur ont som helst i rumpan, har en benig rumpa =P
har kört runt på stan med pappa idag, måste verkligen öva mer på det. måste ju klara uppkörningen=)


                              (tjejernas bästa sida =)
                                   looove you girls!!

RSS 2.0